Nieuwe gebruiker? Meld je aan of Registreer hier
0,00
Reset alle filters
De juiste oplossing voor mooi gestreken wasgoed is afhankelijk van tal van factoren. Vooreerst maken we een onderscheid tussen de stoomstrijkijzers, stoomgeneratoren en strijksystemen met actieve tafel. Wie wekelijks een gemiddeld tot goed gevulde wasmand heeft, is doorgaans gebaat bij een strijkgenerator. Deze produceert aanzienlijk meer stoom, die onder druk diep in de vezels doordringt, en heeft ook een langere autonomie dan een gewoon stoomstrijkijzer... met een aanzienlijke tijdswinst tot gevolg.

Welke stoomgenerator past best bij u? Vergelijk niet enkel de prijs maar onder meer ook het vermogen (Watt), de stoomdruk en het stoomdebiet. Het stoomdebiet, uitgedrukt in gram per minuut, geeft aan hoeveel stoom de generator aanmaakt en kan oplopen tot 230 g/min voor een zeer krachtig toestel. De stoomdruk, uitgedrukt in bar, geeft aan met welke kracht de stoom in de stof wordt gestuurd en kan variëren tussen de 3,5 en 6,5 bar. Wie vaak en veel zware stoffen strijkt, zoals jeans, kiest best een voldoende krachtig toestel.

Daarnaast zijn er nog tal van factoren die uw uiteindelijke keuze kunnen beïnvloeden. Is het stoomdebiet al dan niet regelbaar of wordt het automatisch geregeld? Kan er een stoomshot worden toegediend voor hardnekkige kreuken? Heeft het toestel een verticale ontkreukfunctie voor bijvoorbeeld gordijnen? Een ecofunctie voor gedoseerd en slim stoomverbruik? Een automatische uitschakelfunctie? Welk type zool heeft het ijzer? En wat is de lengte van het stoomsnoer en rolt het eventueel automatisch op?

Bekijk ook de inhoud van het waterreservoir, eventueel afneembaar, als u niet te vaak wenst bij te vullen. Indien u best lang strijkt en liever geen pauze neemt, kies dan een toestel met onbeperkte autonomie dat u op elk moment kunt bijvullen, zonder dat het ijzer hoeft af te koelen. Is onderhoudsgemak belangrijk? Dan overweegt u tot slot misschien voor een toestel met geïntegreerd antikalksysteem.
Aantal producten per pagina   10  -  20  -  50 
Aantal producten per pagina   10  -  20  -  50 
Herroepingsrecht Privacy statement Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap
Minder informatie?
Klik hier voor minder info.