Menu
Your Cart

62XL originele high-capacity drie-kleuren inktcartridge

62XL originele high-capacity drie-kleuren inktcartridge
62XL originele high-capacity drie-kleuren inktcartridge
  • Merk HP
  • Model C2P07AE#UUS
€ 46,99
Excl. BTW: € 38,83
Met HP originele high-capacity inktcartridges maak je telkens opnieuw schitterende kleurendocumenten en foto's1 die lang mooi blijven. Gebruik cartridges die speciaal ontworpen zijn om thuis, op het werk of op school te printen.

Kenmerken
Druk elk project probleemloos af. Originele HP inktcartridges zijn speciaal ontworpen om opvallende resultaten te produceren – tijdens de hele levensduur van de cartridge.
Maak een goede indruk met schitterende kleurendocumenten en professionele foto's. Originele HP inkt is waterbestendig en tientallen jaren lichtbestendig, wat betekent dat je afdrukken er lange tijd goed uit blijven zien.

Druk af zoals je gewend bent, zonder geld te verspillen. Bij afdrukken die met originele HP inktcartridges gemaakt zijn hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Als je veel afdrukt, ben je voordeliger uit met optionele high-capacity cartridges.

Vervang je originele HP inktcartridges op een snelle en probleemloze manier. Kies de cartridges die aan je wensen voldoen en profiteer van de eenvoudige gratis recycling via HP Planet Partners.
Product
EAN0888793376805
PIM1438077180252
Algemeen
Printkleuren Cyaan, Magenta, Geel
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 3