Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Voor professionelen

Met zijn business afdeling biedt Actief Computers reeds 20 jaar oplossingen op maat voor professionele klanten.  

De dienstverlening van de B2B afdeling gaat van advies en consultancy, het opstarten en onderhouden van netwerken, computers en servers, printers en back-up systemen.

Ook voor de aankoop van facturatie, boekhouding of een CRM pakket kan je op deze dienst terecht.
 

 

ONZE DIENSTEN

Software:

U zoekt een pakket voor je offertes en facturatie of wenst zelf de boekhouding uit te voeren ? Een CRM-pakket kan een meerwaarde voor je betekenen ? Neem vrijblijvend contact op voor een demonstratie. Prijzig ? Vanaf € 195 (excl. BTW) start je reeds met de automatisatie van je klanten, leveranciers, artikelen, offertes en facturen + betalingen. U werkt vanaf 2 locaties en zoekt een oplossing : dit kan met de Cloud-solution. Prijs : € 17.70 (excl. BTW) / maand (werkt ook met Apple (Macbook Pro en Air, iMac en iPad). Wij kunnen samen met jou een oplossing zoeken voor je maatwerk, layouts en rapporten.

 

Meer info op: http://www.unit4.com/be

 

Telenet Business

Wij adviseren je graag over de nieuwigheden op gebied van Telecom. Wist je dat bij de meeste bedrijven het nazien van de telecomfacturen tot een gigantische besparing kan opleveren? Maak een afspraak, breng je facturen mee en we controleren indien er niet kan overgeschakeld worden naar een beter tariefformule.
U hebt een telefooncentrale die aan vernieuwing toe is? Telenet kan je hiermee verder helpen (vanaf € 20 / maand – telefoonlijn, gesprekken en centrale inbegrepen).

Meer info op: https://www2.telenet.be/nl/business/producten-diensten/telefonie/freephone-business/

 

Uw server en netwerk : het hart van je onderneming

Bij Actief Computers kan u ook terecht voor het analyseren, onderhouden en opstarten van je server en netwerk. Door de lange ervaring en steeds nieuwe trainingen is ons personeel opgeleid om voor elke KMO een oplossing te bieden. Wij werken met de meeste genomineerde merken qua hardware.
Contacteer ons voor een gratis audit!
In sommige gevallen is een server overbodig en kan er overgeschakeld worden naar een cloud-oplossing zowel voor je data als beheer van je emails. Ook Actief Computers kan je daarbij helpen de juiste keuze te maken.
Service

Ons team staat praktisch iedere dag voor je klaar om zowel vanop afstand als bij u ter plaatse de problemen zo snel mogelijk op de lossen.


 

Backup

Een degelijke backup is geen luxe meer. Uiteraard kunnen we je ook daarbij adviseren. In de cloud of liever in eigen beheer, alles is mogelijk tegen betaalbare prijzen. Heel belangrijk is ook de opvolging van je backupsysteem of logs genoemd. Ook hierbij hebben we voor u een oplossing.

 

CONTACT

Contacteer onze winkel in Lichtervelde
Contacteer onze winkel in Diksmuide
Contacteer onze winkel in Nieuwpoort

 

Naar boven