Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Wie zijn wij?

Welkom bij Selexion Alfa Solutions,

Selexion biedt een compleet & hoogwaardig productengamma aan, met 100% kennis van de allernieuwste technologieën. Zoals iedere Selexion vakman streven ook wij naar eerlijke prijzen en een klantgerichte service. U vindt hier uw vertrouwenspersoon. Selexion - Beter, maar niet duurder.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een vrijblijvende offerte. 

 


De Selexion vakman

“Beter en niet duurder” luidt de slogan van Selexion. Bij Selexion proberen we immers onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. U kan bij ons steeds rekenen op het deskundige advies van echte vakmensen die altijd klaarstaan voor u. Bovendien bent u zeker dat u een correcte - lees scherpe - prijs betaalt.
Selexion vindt het vakmanschap van elke zelfstandige verdeler primordiaal: hij moet de producten die hij verkoopt door en door kennen. Hij moet een specialist zijn, een vakman dus. Dit is één van de beginselvoorwaarden om tot de groepering te kunnen toetreden.
Bij de Selexion vakman vindt u de ideale combinatie van expertise en snelle dienstverlening. Dat zit ons in de genen. En dat mag u gerust letterlijk nemen. De meeste Selexion-winkels zijn immers familiezaken. Onze zaakvoerders geven hun ervaring van generatie op generatie door. Als consument vindt u in uw Selexion vakman dan ook een vertrouwenspersoon waar u bij wijze van spreken uw leven lang bij terecht kan.
 

Ontstaan, doelstellingen & winkels

Op 1 april 2005 hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Tera (Selexion) en Action Twenty Five (Action Shop) hun marketingnamen onder eenzelfde koepel verenigd en zodoende de grootste Belgische aankoopgroepering gevormd op gebied van Consumer Electronics, Foto, IT, Telecom en huishoudtoestellen. Deze telt niet minder dan 250 verkooppunten in België en het Groothertogdom Luxemburg.
Euronics Belgium is een commerciële organisatie met als doel de continuïteit en het succes van haar leden door hen service te bieden op gebied van aankoop, marketing, logistiek en verkoop. De combinatie van de hoge kwalificatie van haar leden (specialisten die hun vak ernstig opnemen, met goede technische kennis, betrouwbaar) met het aankoopvermogen resulteert in een aantrekkelijk voorstel voor de klanten.
Onze winkels verschillen in stijl en oppervlakte: Selexion is vooral vertegenwoordigd op regionaal vlak met verkoopoppervlaktes van 400 tot 1500 m², Selexion Clix eerder in de steden met ruimtes van gemiddeld 150 m² en Euronics op nationaal vlak met verkoopsoppervlaktes van 250 tot 400 m².
Euronics Belgium is de lokale tak van de Europese groepering Euronics International die niet minder dan 11.000 verkooppunten telt over gans Europa.
 


 

Als erkend IT en multimedia specialist adviseren wij u graag hoe uw comfort te vergroten binnen de hedendaagse technologie.

Onze twee winkels verspreid over Zuid-West-Vlaanderen beschikken over meerdere specialisten die u graag in woord en daad bijstaan.  Binnen ieder segment van deze constant vernieuwende markt zoeken wij samen naar de ideale oplossingen.  Elke vestiging beschikt over zijn  eigen technische dienst waarbij zowel grote als kleine issues worden opgelost.

Onze 25 jaar staat van dienst benadrukt dat onze kennis en vaardigheden reeds ruime tijd erkend worden door klant en leverancier. 

Naast onze  herkenning als winkelpunt staan wij ook in voor totaal projecten binnen de IT infrastructuur van iedere onderneming. Samen met u werken onze technische specialisten het juiste schema uit waarbij al uw noden en belangen zijn opgenomen.  In samenspraak met de planning wordt de implementatie op punt gezet en na de correcte uitvoering geniet u van onze projectopvolging. 

Naast de klassieke IT-instrumenten presenteren wij u onze eigen Alfa cloud backup, Alfa monitoring en Alfa inhouse.  Deze tools staan garant voor nog meer veiligheid en zekerheid. 

Hardware is nutteloos zonder de aangepaste software.  Naast het standaard aanbod verdelen wij ook specifieke software producten.  DBFact, Venice, Advodata en ACT! zijn slechts enkele voorbeelden.

We zijn ervan overtuigd dat onze site, mits enkele muisklikken, de kennis en ervaring van onze ploeg weerspiegelt.  U vindt er in één oogopslag wat nodig is om als performante KMO te functioneren, wat op lange termijn zorgt voor nog meer rendabiliteit en zekerheid.

We bring IT closer to you

 

Naar boven