Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.


We hebben geweldig nieuws! JBL is 70 zomers jong en om dat te vieren, verbindt JBL zich met één van de meest legendarische festivals! Tomorrowland is dé ideale gastheer om een episch verjaardagsfeestje te laten organiseren! Meer nog, JBL nodigt z’n klanten uit om mee te komen vieren in Boom!

Maar liefst 23 dagtickets zijn er te winnen voor dit fantastisch (volledig uitverkochte) festival! Als klap op de vuurpijl is er zelfs nóg een extra een hoofdprijs : een VIP CABANA weekend in Tomorrowland voor 2 personen ! Hoe kan je zo’n ticket winnen? Koop een deelnemende JBL-product in één van onze winkels of online en surf naar be.jbl.com/tomorrowland. Registreer jouw product vóór 30/6. JBL contacteert de winnaars in de eerste weken van juli. Spannend!

CLIP & PLAY

De JBL Clip 2 is een ultra-lichte, ultra-robuuste en ultra-krachtige draagbare luidspreker. De volledig waterbestendige JBL Clip 2 kan je maar liefst 8 uur luisteren naar je favoriete tracks. Overal waar je gaat kan je je muziek mmeenemen, zowel op het water als op het land. Stream draadloos jouw muziek via Bluetooth of sluit hem met de geïntegreerde audiokabel aan op een smartphone of tablet.

Ondek meer

JBL T450BT: Krachtige "big-stage bass" zonder kabel

Omdat je muziek overal mee naartoe gaat, kan je met een volle batterij 11 uur lang, ononderbroken, genieten van je favoriete sets en sounds. Muziek en inkomende gesprekken bedien je makkelijk met bedieningsregelaar/microfoon op de oorschelp.

Ondek meer

JBL Charge 3

De JBL Charge 3 is de ultieme, zeer sterke, draagbare Bluetooth luidspreker met een ongelofelijk krachtig stereogeluid. Het is bovendien ook een powerbank en kan tijdens het afspelen jouw tablet of smartphone opladen. Met de Charge 3 bouw je overal een feestje - zeg maar een mini-festival - zelfs bij het zwembad of in de regen, dankzij het waterbestendige ontwerp en de duurzame en robuuste behuizing.

Ondek meer

JBL SB450

De 200W draadloze subwoofer levert krachtige bas uit een compacte behuizing. De exclusieve JBL SoundShift™ technologie stelt je in staat te schakelen tussen het geluid van je TV en je telefoon of tablet. Je kan ook muziek via Bluetooth gelijktijdig naar de JBL Cinema SB450 streamen en naar andere JBL Connect apparaten zodat je door het hele huis dezelfde muziek kan beluisteren. Jouw huis wordt de nieuwe festivalweide - met iets minder modder hopelijk.

Ondek meer

Voorwaarden voor deze actie

Om deel te kunnen nemen moet je wel minstens 18 jaar zijn en beschikbaar zijn tijdens Tomorrowland.
Alle voorwaarden kan je op de website van JBL terugvinden.
We wensen je veel succes met de promotie en een geweldige zomer met de JBL draadloze speakers!

Naar boven