Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

04 Apr Weg met de plasticsoep: enkele tips om je (plastic)afval te verminderen
Kim 0 43
De grote hoeveelheden plastic in de oceaan vormen een groot gevaar voor mens en dier. De zogenaamde plasticsoep is voor veel zeedieren dodelijk, omdat het niet op de biologische weg kan verteerd worden. Allerlei dieren – zelfs het kleinste zoöplankto..
03 Jun Glutenvrij bakken: koekjes, brood en muffins
0 25
Gluten. Het lijkt wel een buzzwoord de laatste jaren. Gluten kan je vinden in verschillende soorten granen, zoals tarwe, spelt, rogge, gerst en haver. Als je glutenintolerant bent, geraakt het slijmvlies van je darm beschadigd als je één van deze gra..
13 May Je diepvriezer ontdooien? Zo doe je dat!
Kim 0 15
De zomer komt eraan en dat is het uitgerekende moment om je diepvriezer eens te ontdooien. Tijdens de vakantieperiode juli-augustus knijpen heel veel Belgen er graag tussenuit om op vakantie te gaan. Zo ook mijn gezinnetje.Eerlijk? Mijn diepvriezer i..
07 Jun Wat bak jij ervan? Enkele tips & tools voor perfecte patisserie!
0 13
Zelf heb ik nog maar 1 keer in mijn leven een taart gebakken. Maar ik geef toe: kookprogramma’s met snoezige cupcakes, prachtige taarten en heerlijk gebak, geven me goesting om zelf aan de slag te gaan. Een bakprinses zal ik wel nooit worden, maar me..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4