Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

27 Sep Selexion neemt je mee naar GameForce
0 50
Op 5 en 6 oktober 2019 opent GameForce, de grootste Belgische gamebeurs, voor de 6de editie opnieuw de deuren. Hardcore AAA-gamers, cosplayers en virtual reality-fans kunnen hier hun lusten botvieren...
27 Sep Selexion gaat samen met Recupel op zoek naar vermiste koelkasten
Kim 0 60
Door te recycleren dragen we allemaal ons steentje bij aan het milieu. In België recycleren we goed en gaat het de goede richting uit. Maar toch is er nog werk aan de winkel! Wist je dat een verkeerd ..
10 Sep Voor het eerst op kot? Ontdek snel onze tips en tricks!
Kim 0 240
Momenteel rusten de studenten nog even uit van een zware examenperiode, maar binnenkort is het weer zover: de start van het nieuwe academiejaar! Ga jij dit jaar (voor het eerst) op kot wonen? Dan hebb..
05 Sep 5 tips voor het perfecte kopje koffie
Kim 0 188
Hoe drink jij jouw koffie het liefst? Een heerlijke cappuccino, een krachtige espresso of toch maar liever een deca? Wat van belang is, is de techniek en de liefdevolle manier waarmee de koffie wordt ..
30 Aug 5 tips voor de drukke huisman en -vrouw
Micheline 0 59
Begin september zwaaien de schoolpoorten open en is voor het merendeel onder ons de vakantieperiode voorbij. Traditioneel worden er agenda’s opgemaakt volgens de activiteiten van de kinderen en krij..
29 Aug De beste geluidsoplossing voor je tv
Micheline 0 128
Met een soundbar zorg je voor een beter geluid en dus voor meer tv-genot, zeker nu het najaar tv-seizoen in aantocht is!Zeker 90% van de huishoudens in België beschikt ondertussen over een smart tv of..
25 Jul (Virgin) mojito’s en verfrissende mocktails met de Domo My Lemonade
Kim 0 163
Twee liter water per dag drinken, dat heeft zo z’n voordelen. Je hebt meer energie, het helpt je af te vallen, het zorgt ervoor dat je huid er jonger en stralender uitziet en het staat garant voor een..
25 Jul Zeolith: perfecte droogresultaten voor elk type vaatwerk
Edgar 0 73
PerfectDry : de droogkampioen onder de vaatwassers.Plastic vaatwerk komt vaak nat uit de vaatwasser en moet nog met de hand gedroogd worden. Met onze PerfectDry vaatwassers met Zeolith-technologie..
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 19