Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

25 Jul (Virgin) mojito’s en verfrissende mocktails met de Domo My Lemonade
Kim 0 94
Twee liter water per dag drinken, dat heeft zo z’n voordelen. Je hebt meer energie, het helpt je af te vallen, het zorgt ervoor dat je huid er jonger en stralender uitziet en het staat garant voor een..
25 Jul Zeolith: perfecte droogresultaten voor elk type vaatwerk
Edgar 0 37
PerfectDry : de droogkampioen onder de vaatwassers.Plastic vaatwerk komt vaak nat uit de vaatwasser en moet nog met de hand gedroogd worden. Met onze PerfectDry vaatwassers met Zeolith-technologie..
15 Jul Ik ga op reis en neem mee… mijn fototoestel!
Kim 0 218
Als je op vakantie gaat, is het altijd leuk om je foto’s te delen en er achteraf van te genieten. Voor elk type vakantieganger bestaat er wel een ideaal fototoestel. Welk soort toestel past het best b..
10 Jul Hoogwaardige en smaakvolle Franse pannen
Micheline 0 114
Cocottes, sauteerpannen, koekenpannen, braad- en stoofpannen … we gebruiken ze quasi elke dag, maar staan er amper bij stil dat een aantal premium cookware merken Frans zijn. Le Quatorze Juillet, de..
08 Jul Een stijltang kopen:  waar moet je op letten?
Kim 0 51
Vrouwen die sluik haar hebben, willen krullen. En vrouwen met krullen zetten er graag de stijltang in. Ik hou best wel van wat verandering van tijd tot tijd. Omdat mijn natuurlijk haar een beetj..
03 Jul Wereldchocoladedag: een geldig excuus om chocolade te eten
Kim 0 145
Op 7 juli is het jaarlijks Wereldchocoladedag, omdat op 7 juli 1550 chocolade voor het eerst in Europa werd geïntroduceerd. Vanaf de 16e eeuw brachten de Spanjaarden de eerste cacaobonen vanuit Mexi..
27 Jun Nicecream: een gezond ijsje met niks anders dan fruit!
Kim 0 66
Terwijl iedereen zich stilletjes aan voorbereidt om op reis te gaan, geniet ik van het zonnetje in mijn tuin. Soms met een pintje erbij. En af en toe met een lekker fris ijsje. Nicecream is een vera..
20 Jun Lekker smullen met de week van de eclair
Kim 0 63
Overheerlijke banketbakkersroom omhuld door lekker soezendeeg en een fijn laagje chocolade of glazuur to top it all off. De eclair is een echte publiekslieveling bij de Belgen. Dit oorspronkelijk Fran..
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 13