Koopjesjagers opgelet: de superkortingen van Black Friday zijn in aantocht!

Vrijdag 23 november 2018 om 00:01 stipt starten ook bij Selexion.be de superkoopjes. Traditioneel valt Black Friday de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. In de Verenigde Staten openen winkels dan extra vroeg de deuren en geven ze grote kortingen om het seizoen van het kerstshoppen op gang te trekken. Maar ook elders ter wereld is deze traditie ondertussen een feit. Ook bij Selexion.

In de webshop én in de fysieke Selexion winkels kan je tijdens het weekend van Black Friday terecht voor speciale kortingen. Bij ons kan je koopjes doen van Black Friday tot en met Cyber Monday, tot 23:59.

Wist je dat …

  • Sommigen al vanaf de zomer beginnen te sparen voor de superkoopjes van het Black Friday/Cyber Monday weekend
  • Cyber Monday eigenlijk ontstaan is om online producten aan te bieden, die men in de winkel niet of moeilijk verkocht kreeg
  • President Trump het afgelopen jaar vrolijk meedeed met de Black Friday gekte? Hij prees op zijn Facebookpagina schaamteloos de aanbiedingen (30% off) aan voor de ‘Trump Gear’ (T-shirts, petjes, koffiekopjes)
  • Er elk jaar opnieuw grappige beelden en video’s over de Black Friday gekte verschijnen op internet

Toegegeven: er zijn tijdens Black Friday op www.selexion.be dan ook prijzen te vinden waarvan het licht uitgaat!

(!) Sinds 2008 bestaat ook Cyber Monday, oorspronkelijk gelanceerd als uitbreiding voor Black Friday, met als doel om ook het online verkopen een boost te geven.

Vier dagen lang superkortingen scoren via Selexion.be en je Selexion vakman!

Van vrijdag 23 november (00:01) tot en met maandagnacht 26 november (23:59) kan je bij Selexion koopjes doen. Je krijgt zowel in de winkels als in onze webshop maar liefst kortingen tot – 40%.

Grijp je kans en wees er op tijd bij om je kerstinkopen nu al aan kortingtarief te kopen!