Waar staat Selexion vandaag de dag voor?

YES! Vriendelijke en persoonlijke service van een familiezaak

Selexion, dat zijn meer dan 150 zelfstandige winkeliers, in vele gevallen familiezaken met een rijke geschiedenis, die bekend staan om hun vriendelijke en persoonlijke service.

Met ons uitgebreide netwerk aan winkels hoef je ook nooit ver te zoeken om jouw Selexion specialist te bezoeken. Je kunt zelf kiezen: te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen.

In 1962 kwamen 7 ambitieuze ondernemers tot de conclusie dat ze samen sterker stonden dan alleen. Ze richten de aankoopgroepering Tera op, gespecialiseerd in Televisie en Radio, om beter en meer gericht aankopen te kunnen doen bij de verschillende merken. Ze geloofden dat samenwerking de beste basis is om een vooruitstrevend aanbod te garanderen.

Tera is verder gegroeid en is omwille van schaalvergroting onderdeel geworden van Euronics, een Europese aankoopgroep, die bij het grote publiek vooral bekendheid heeft verworven onder de naam Selexion. Van een gespecialiseerde vakman in foto en video bij Selexion Clix, IT en huishoudelektro winkels tot onze grote Selexion XL winkels: iedereen vindt wat hij zoekt bij Selexion.

Yes! Jarenlang vakmanschap en kennis van zaken

Omwille van hun jarenlang vakmanschap en kennis van zaken zijn zij de betrouwbare partner bij uitstek voor huishoudelektro, IT, telecom, foto en video en cookware. Bij Selexion kan je in de meeste gevallen ook terecht voor herstellingen in eigen atelier!

Wist je trouwens dat je herstellingen kunt betalen met Ecocheques?”

Levering op de gelijkvloerse of eender andere verdieping? Wij zorgen voor de oplossing. Al onze plaatsers zijn grondig opgeleid en hebben de productkennis die nodig is om jou de beste start te geven met jouw nieuw apparaat. Heb jij speciale wensen of een grotere uitdagingen voor ons, die gaan wij zeker niet uit de weg. Bij Selexion krijg je nog uitleg en advies van een expert die van zijn vak houdt en zijn producten door en door kent. Hij helpt je vóór, tijdens en na je aankoop. Deskundig, professioneel en met de glimlach.

Yes! De beste prijs-kwaliteitsgarantie

Door goede afspraken te maken met alle leveranciers, kan Selexion het meest uitgebreide assortiment aanbieden aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Bij ons koop je een TV, wasmachine, droogkast of koelkast/diepvriezercombinatie niet enkel aan een steengoede prijs, maar daarenboven kan je ook nog eens rekenen op een vakkundige installatie!

Bij ons, en alléén bij ons, geniet je van de unieke combinatie van persoonlijk en professioneel advies, de beste prijs-kwaliteitgarantie, het meest volledige assortiment, de grootste merken en een technische ondersteuning voor, tijdens en na je aankoop.

Jij beslist

Ben je op zoek naar een snelle deal en doe je dit het liefst van achter je computerscherm, met je tablet of via je smartphone? Ook dan vind je bij ons wat je zoekt! Via Selexion.be vind je niet enkel een heleboel online deals, maar ben je ook zeker van dienst na verkoop door je servicepunt aan te duiden tijdens je online aankopen. En leveren doen we helemaal GRATIS vanaf een aankoopbedrag van 20€

Via onze site, maar ook via Facebook en Instagram informeren we je niet enkel over onze promoties, campagnes en wedstrijden, maar ook graag over alles wat interessant is om weten in verband met al onze producten en diensten. Ook voor Tips & Tricks, informatie over nieuwe technologie en algemene trends zit je goed bij ons.