Ook genoeg van passieve reizen waar je niets anders doet dan eten, drinken en je om de 5 minuten omdraaien als een rotisseriekip? Ik wil op vakantie meer doen dan eindeloos zonnen en nonsens chicklit lezen. Wanneer mijn man en ik op reis gaan, verkennen we graag alles te voet. We hebben beiden intensieve bureaujobs en houden in onze vrije tijd wel van een stevige wandeling.

Ik heb voor ons beiden dus een Fitbit aangeschaft en ik moet zeggen: het motiveert echt om net die extra mile te gaan. Ideaal voor mensen die graag een stapje in de wereld zetten of een eindje gaan joggen op het strand.

Waar je bij een actieve vakantie ook zeker op moet letten is om gehydrateerd te blijven tijdens lichamelijke inspanningen. De infuser waterfles van Contigo is voorzien van een handig draagelement en biedt het nodige soelaas bij warm weer. Een stukje watermeloen of enkele blaadjes munt en je geniet in no time van een frisse vitamineboost!

Als je ietsje langer denkt weg te blijven of nogal snel verdwaald (zoals ik) is het best wel handig om niet zonder batterij te vallen. Powerbanks nemen wij altijd standaard mee in onze bagage. Kies voor een model dat genoeg vermogen heeft en voorzien is van een compact design. Een lachend kakske is leuk, maar niet zo handig om weg te steken.

Ben je een echte avonturier? Denk dan zeker aan degelijk fototoestel. De Nikon Coolpix W300 is een robuuste en stofdichte compactcamera. Bovendien is dit model schokbestendig en kan het foto’s onder water nemen. In de macrostand maak je de mooiste close-ups van alle wondertjes rondom je!

Nog raad nodig voor je volgende vakantietrip? Laat je adviseren in één van onze winkels of neem rustig een kijkje in onze webshop!