Doe wat voor jou van belang is met Office 365

Microsoft gelooft dat presteren geen werken is. Het is een manier van leven. Een gemoedstoestand en manier van ontwikkelen die vol is van passie en doel. Office is gemaakt voor mensen die de hedendaagse wereld opnieuw vormgeven. Mensen thuis, op school, in espressobars en in organisaties wereldwijd. Microsoft wil ze helpen hun energie samen te richten op doelen, niet op processen. Het is hun doel je de mogelijkheden te bieden je doel te realiseren.

Dit is jouw 365

Sinds de eerste introductie van Office is het doel altijd geweest krachtige hulpmiddelen te bouwen die je inspireren om grootse dingen te doen. Microsoft streeft ernaar om dit proces met elke nieuwe functie en versie verder te verfijnen, bij te slijpen en toe te spitsen, zonder de basis waarop Office is gebouwd uit het oog te verliezen: jouw passies en jouw doelen. En het is hun doel om jou de mogelijkheden te bieden het jouwe te realiseren. Wat wil jij vandaag creëren?

Realiseer wat voor jou belangrijk is met Office 365

Office 365 Home

Met Office 365 Home krijgen jij en je gezin (tot 6 gebruikers) Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer. Je kan overal werken met apps (Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook) die altijd zijn bijgewerkt. Inclusief dit pakket: 1 TB cloudopslag per gebruiker, premiumversies van apps, 60 Skypeminuten per maand. Geschikt voor Windows, Mac, iOS en Android.


Office 365 Personal

Met Office 365 Home krijg je Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer. Je kan overal werken met apps (Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook) die altijd zijn bijgewerkt. Inclusief dit pakket: 1 TB cloudopslag, premiumversies van apps, 60 Skypeminuten per maand. Geschikt voor Windows, Mac, iOS en Android.

Alles wat nodig is om alles voor elkaar te krijgen

Voor studenten en gezinnen die de klassieke Office-apps en e-mail op één pc of Mac geïnstalleerd willen hebben voor thuis of op school, zijn er de klassieke versies van de apps (Word, Excel, Powerpoint en OneNote).

Kortom, er is voor ieder wat wils. Heb jij jouw Office 365 al gekozen?