De Innergizer van Philips is niet zomaar een mixer: het is een semi-professioneel toestel dat met zijn krachtige motor alles wat je hem toewerpt hakt, slicet en mixt. Van fruit, tot groenten en zelfs noten. Wij legden de Innergizer op de rooster.

Steeds meer hobbykoks verkiezen professionele toestellen in de keuken. Philips speelt daar met de Innergizer handig op in. Met zijn 6,6 kilogram en 2 liter-reservoir is het een flink uit de kluiten gewassen toestel waar je heel veel mee kunt. Maar is hij ook groots in daadkracht? Wij zochten het voor je uit.

De krachtigste blender van het moment

De Innergizer is zonder twijfel de krachtigste blender die momenteel beschikbaar is. De motor heeft een vermogen van 2.000 watt en de messen halen tot 45.000 toeren per minuut. Op papier zeggen die cijfers misschien niet zo veel. Maar wacht tot je de Innergizer in actie ziet … Fruit en groenten worden letterlijk in enkele seconden tot pulp vermalen. Je kunt er zelfs noten in microscopisch kleine deeltjes mee hakken. Zin om je eigen amandelmelk te maken? Geen probleem. Het receptenboekje dat je bij de Innergizer krijgt, vermeldt zelfs een recept met verpulverde avocadopitten!

Fijne textuur

Al die kracht in combinatie met de vier messen zorgt uiteraard voor heerlijk egaal gemalen soepjes, smoothies en purees met de fijnste textuur. En er is nog een voordeel: door de hoge snelheden komen meer voedingsstoffen vrij dan bij een normale blender, maar liefst 97%. Wat je eet, is dus ook voedzamer.

5 voorgeprogrammeerde modi

Is de Innergizer ook praktisch? Zeker wel. Het display met digitale gebruikersinterface geeft je de mogelijkheid om snel uit vijf voorgeprogrammeerde modi en snelheidsopties te kiezen. Na gebruik kan de Innergizer eenvoudig in de vaatwasser. Alleen het motorblok en de messen moet je met de hand reinigen.

Is deze Innergizer voor iedereen? Nee, daarvoor is hij te prijzig (Philips heeft gelukkig ook wel goedkopere alternatieven, zoals de HR3653). Ben je echter een ambitieuze hobbykok die restauranteisen stelt aan zijn bereidingen? Dan is de Innergizer een schitterend toestel.

Je vindt de Innergizer in onze webshop en bij de Selexion-winkel in je buurt.