Tip 1: Bereid je voor!

Je kent het wel:  je wasmachine loopt op haar laatste beentjes. Je overweegt een nieuwe vaatwasser of een stofzuiger zonder zak?! Hoe maak je de beste keuze?
Bekijk eerst wat je nodig hebt: een wasmachine met een 7 kilo-trommel bijvoorbeeld is ideaal voor een klein huishouden, terwijl een 9 kilo-trommel beter past bij een gezin. De goedkoopste wasmachine of één met de beste energieprestatie? Een energielabel van  A+++ is ideaal en daarom zijn dan ook ALLE wasmachines in onze soldenfolder A+++ toestellen! Easy-peasy!

Bottom line: maak vooraf een lijstje met al wat je wilt en bepaal ook je budget.

Tip 2. Focus!

Hou je je aan je lijstje! Slim kopen vergt immers een minimum aan discipline!  Zorg er ook voor dat je niet té veel afwijkt van je budget en, maar laat je wel goed informeren. Een stofzuiger zonder zak bijvoorbeeld vind je in alle prijscategorieën. Maak je eigen top 3 op en ga hiermee naar de winkel. Een vakman zal je helpen de beste keuze te maken.

Tip: de Blizzard Jubilee Ecoline 10980370 van Miele scoor je tijdens de solden al aan 299, 90!

Tip 3: Neem een bondgenoot mee!

Ga niet alleen op jacht tijdens de solden. Een bondgenoot kan je enthousiasme in goede banen leiden en kan je helpen bij tips 1 en 2!