Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

8 redenen waarom

De 8 redenen om voor CBM Moerman te kiezen als uw allround informaticapartner:


REDEN 1: GEPERSONALISEERDE AANPAK

CBM Moerman beschouwt een persoonlijke aanpak als een blijvende meerwaarde. We delen onze specifieke informaticakennis graag met u om samen tot de beste oplossing te komen. Een uitstekende dienst na verkoop vervolledigt ons gepersonaliseerd dienstverleningspakket.


REDEN 2: ONAFHANKELIJK EN OBJECTIEF MULTIVENDOR-ADVIES

CBM Moerman is aan geen enkel merk gebonden waardoor u altijd op objectief advies kan rekenen. Bovendien verzorgen onze professionele technici vaak zelf de installatie waardoor u als klant steeds zeker bent van de beste productkeuze.


REDEN 3: DE BESTE MARKTPRIJZEN


De informaticamarkt van vandaag is in de eerste plaats zeer prijsgedreven.
Om aan deze competitieve eisen tegemoet te komen, is CBM Moerman lid van de aankooporganisatie Qcom. Samen met sectorgenoten kopen wij onze producten gegroepeerd aan in zowel binnen- als buitenland. Naast het prijsvoordeel geniet u door deze georganiseerde manier van werken ook van exclusieve producten en interessante promoties.


REDEN 4: KWALITEITSGARANTIE

Kwaliteit is hét leidmotief voor CBM Moerman in al zijn acties en realisaties.
We nemen het begrip kwaliteit zeer letterlijk en stellen het begrip centraal op vlak van producten, diensten en service na verkoop.


REDEN 5: KMO VOOR KMO

Net als zijn doelgroep is CBM Moerman ook zelf een KMO. Hierdoor voelen we de noden van deze ondernemingen perfect aan en kunnen we u doelgericht adviseren en de correcte oplossing op maat aanbieden.


REDEN 6: TECHNISCHE KENNIS

Informatica rendeert pas optimaal als deze juist wordt geïnstalleerd en professioneel wordt onderhouden. Daarom focust CBM Moerman zich in de eerste plaats op een uitgebreide technische achtergrond. Deze kennis van zaken is een absolute vereiste om het zeer uitgebreide gamma aan hoogtechnologische producten op een professionele manier te kunnen beheren.


REDEN 7: LAGE ONDERHOUDSKOSTEN


Kostenbeheersing is een cruciale factor voor een goed management. Het onderhoud van uw netwerk hoeft niet noodzakelijk duur te zijn... Een zeer degelijke basis en regelmatig onderhoud houden uw netwerk gezond.


REDEN 8: ONE-STOP-SHOPPING


Geen getouwtrek tussen verschillende leveranciers; één adres, één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor uw ICT-infrastructuur. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan producten en diensten kan u bij CBM Moerman terecht voor al uw ICT-gerelateerde behoeften.

Naar boven