Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.
   

Shop op merk

 
 
0.jpg
Smartphones
Welke past bij mij?
00.jpg
Slimme technologie
Wat zijn wearables?
000.jpg
Navigatiesystemen
Welk navigatiesysteem kiezen?

TELEFONIE & NAVIGATIE

U bent op zoek naar een nieuwe smartphone of gsm? Of u bent op zoek naar een gps? Bij Selexion helpen we u hier graag mee verder.

U zoekt een smartphone? U bent niet alleen. Vandaag de dag zijn bijna 2 op 3 van de verkochte mobiele telefoons smartphones. Ze zijn dus alomtegenwoordig en amper nog weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het grootste verschil met een klassieke gsm is dat smartphones niet enkel dienen om te bellen of te sms’en, maar de gebruiker ook een uitgebreid aanbod aan apps bieden. Zo kan u op uw smartphone Facebooken, tweeten, het weer checken, trein- of busuren opzoeken en nog veel meer.

Overtuigd? U wilt een smartphone? Dan zijn er nog wel enkele keuzes die we met u moeten doorlopen. Een eerste belangrijke keuze is de grootte van uw scherm. Een groot scherm zorgt voor een eenvoudigere bediening en zorgt ervoor dat u uw foto’s en filmpjes beter kan bekijken, maar brengt natuurlijk ook met zich mee dat uw smartphone een groter formaat heeft. Een ander belangrijk aspect van smartphones is de beeldschermresolutie: hoe hoger de resolutie, hoe beter uw beeldscherpte.

Een volgende belangrijke knoop die u dan nog moet doorhakken is hoeveel intern geheugen u wilt? Elke app die u installeert gebruikt immers een deel van uw geheugen. Als u veel apps wil installeren, ga dan voor een smartphone met een groot intern geheugen, want niet alle apps kunnen opgeslagen worden op een geheugenkaart. Ten laatste, als u veel belang hecht aan het maken van scherpe foto’s met uw smartphone, kies dan voor een smartphone met een hoog aantal megapixels.

U bent natuurlijk niet verplicht om een smartphone te kopen. Als u geen nood heeft aan allerhande apps en uw gsm enkel wil gebruiken om te sms’en of te bellen hebben wij natuurlijk ook een aanbod aan gewone gsm’s. Naast de mobiele telefoons hebben we in ons gamma ook nog gewone telefoons, faxen en zelfs walkie talkies en babyfoons. U merkt het, u moet al veel moeite doen om een communicatieapparaat te vinden dat wij niet voorhanden hebben.

Naast ons telefonieaanbod hebben we ook een mooi assortiment GPS- en navigatietoestellen voor uw auto, uw moto of fiets, of voor tijdens het sporten. Verder hebben we ook radarmelders en dashboardcamera’s.

Uiteraard hebben we voor al deze apparaten ook tal van accessoires beschikbaar: van carkits en laders tot geheugenkaarten en stijlvolle beschermhoesjes. U kan uiteraard ook altijd bij de vakman in uw buurt terecht voor advies als u maar moeilijk een keuze kan maken.

Naar boven