Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Wie zijn wij

CBM Moerman levert, verhuurt, installeert en onderhoudt hard- en software, inclusief de daaraan gerelateerde diensten, met als doel klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.
Wij investeren steeds in de nieuwste technologieën om de ICT-infrastructuur van onze klanten dagelijks en proactief te beheren. Onze managed services zijn hier een resultaat van, deze staan voor bedrijfszekerheid en veiligheid!

CBM Moerman is een complete ICT-leverancier die zijn diensten en producten direct of via wederverkopers levert aan particulieren, zakelijke gebruikers en gebruikers bij de overheid.
 

 


Over ons

Sinds de opstart in 1990 richt CBM Moerman zich actief op het leveren van kwalitatieve totaaloplossingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

ICT wordt steeds complexer, vernieuwt steeds sneller en wint als maar aan gewicht. Bedrijven hebben nood aan kennis op dit vlak maar tegelijkertijd maken de hoge loon- en opleidingskosten het als maar moeilijker deze kennis in huis te halen. Precies daarom beschouwt CBM Moerman zichzelf als de externe IT-afdeling van uw bedrijf. Wij leveren de kennis, de vaardigheden en de begeleiding om uw informatie- en communicatietechnologie perfect te laten functioneren.
 

Kortom, bent u op zoek naar een betaalbare kwalitatieve totaaloplossing met een perfecte service? Neem dan snel contact met ons op, wij staan altijd klaar om naar u te luisteren en met u mee te denken.


"Uw informatie- en communicatietechnologie moeten op elk moment van de dag vlekkeloos werken. Zodat al uw aandacht naar uw bedrijfsactiviteiten kan gaan, en uw onderneming volop kan groeien. Daar zorgen we voor. Dat zal u snel merken."

Kurt Moerman, zaakvoerder

 


 

 

De Selexion vakman

“Beter en niet duurder” luidt de slogan van Selexion. Bij Selexion proberen we immers onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. U kan bij ons steeds rekenen op het deskundige advies van echte vakmensen die altijd klaarstaan voor u. Bovendien bent u zeker dat u een correcte - lees scherpe - prijs betaalt.
Selexion vindt het vakmanschap van elke zelfstandige verdeler primordiaal: hij moet de producten die hij verkoopt door en door kennen. Hij moet een specialist zijn, een vakman dus. Dit is één van de beginselvoorwaarden om tot de groepering te kunnen toetreden.
Bij de Selexion vakman vindt u de ideale combinatie van expertise en snelle dienstverlening. Dat zit ons in de genen. En dat mag u gerust letterlijk nemen. De meeste Selexion-winkels zijn immers familiezaken. Onze zaakvoerders geven hun ervaring van generatie op generatie door. Als consument vindt u in uw Selexion vakman dan ook een vertrouwenspersoon waar u bij wijze van spreken uw leven lang bij terecht kan.
 

Ontstaan, doelstellingen & winkels

Op 1 april 2005 hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Tera (Selexion) en Action Twenty Five (Action Shop) hun marketingnamen onder eenzelfde koepel verenigd en zodoende de grootste Belgische aankoopgroepering gevormd op gebied van Consumer Electronics, Foto, IT, Telecom en huishoudtoestellen. Deze telt niet minder dan 250 verkooppunten in België en het Groothertogdom Luxemburg.
Euronics Belgium is een commerciële organisatie met als doel de continuïteit en het succes van haar leden door hen service te bieden op gebied van aankoop, marketing, logistiek en verkoop. De combinatie van de hoge kwalificatie van haar leden (specialisten die hun vak ernstig opnemen, met goede technische kennis, betrouwbaar) met het aankoopvermogen resulteert in een aantrekkelijk voorstel voor de klanten.
Onze winkels verschillen in stijl en oppervlakte: Selexion is vooral vertegenwoordigd op regionaal vlak met verkoopoppervlaktes van 400 tot 1500 m², Selexion Clix eerder in de steden met ruimtes van gemiddeld 150 m² en Euronics op nationaal vlak met verkoopsoppervlaktes van 250 tot 400 m².
Euronics Belgium is de lokale tak van de Europese groepering Euronics International die niet minder dan 11.000 verkooppunten telt over gans Europa.
 
 
 
 
 

 

Naar boven