Op zoek naar een inbouwset of inbouwtoestellen? Zoals elk jaar bieden verschillende merken tijdens de Batibouw-periode interessante voordelen. Bij Selexion ontdek je tal van kortingen.

Bouwen of verbouwen? Maakt niet uit, inbouwen doe je bij Selexion!

SERVICES

Installatie

Indien je dit wenst, helpt Selexion bij de plaatsing van je inbouwtoestel. Jouw Selexion-vakman zorgt ervoor dat je toestel correct is geïnstalleerd en veilig wordt aangesloten.

Expertise van een vakman

Op zoek naar een nieuwe kookplaat of dampkap, maar weet je niet waar te beginnen? Kom langs bij een Selexion voor persoonlijk advies van een echte vakman. Samen met jou zoeken ze naar het product dat het best bij je past.

Persoonlijke aanpak

Bij Selexion vind je een unieke combinatie van persoonlijk en professioneel advies. Je bent verzekerd van technische ondersteuning voor, tijdens en na je aankoop.

In wereldpremière: de nieuwe Miele Generatie 7000 keukentoestellen

Klaar voor een revolutionaire manier van koken, bakken en roosteren? Ontdek de Dialog-oven op Batibouw! De nieuwste ovens van Miele bieden een extreem laag energieverbruik, voorgeprogrammeerde temperaturen, individuele instellingen en intuïtieve bedieningsconcepten. Nieuwsgierig? Miele stelt ze aan je voor op Batibouw.

Ondek meer Miele op Batibouw

Geniet vandaag al van de toekomst

Technologische doorbraken die zo intuïtief zijn dat ze je huis transformeren. Je dagelijks werk wordt eenvoudiger terwijl het een nieuwe levenswijze inspireert.

Ondek meer Siemens op Batibouw

Keukentoppers in een Italiaans jasje

De keukentoestellen van het designmerk Smeg passen in zowat elk interieur. Het strakke, retro design van de iconische koelkast of de mooie kleine huishoudapparatuur in pastelkleurtjes. Het aanbod van Smeg is verrassend groot en biedt een antwoord op alle keuken- en designwensen.

Ondek meer Smeg op Batibouw

Technologie voor het leven

De innovaties van Bosch gaan hand in hand met de wereldwijd befaamde Boschkwaliteit die we van de Duitse marktleider mogen verwachten. Ontdek de superieure kwaliteit van de inbouwtoestellen en scoor ze extra voordelig met de speciale Batibouwacties!

Ondek meer Bosch op Batibouw

Een veelzijdig gamma aan kookplaten en dampkappen

Ook dit jaar toont Novy zich van haar meest veelzijdige kant tijdens Batibouw. Een dampkap geïntegreerd in de kookplaat, de laatste inductietechnologieën, een strak design en een minimalistische bediening. Laat je verleiden door de strakke en luxueuze apparaten van Novy.

Ondek meer Novy op Batibouw

100% naadloze connectiviteit met Samsung

Je stofzuiger aan het werk zetten met je smartphone of de verlichting bedienen met behulp van je smartwatch? Met de SmartThings-app heb je al je apparaten in je broekzak. Ontdek Samsungs connected way of life en maak kennis met de sterproducten!

Ondek meer Samsung op Batibouw

Intuïtieve innovatie, stijlvol ontwerp

Een ongeëvenaarde ervaring wacht op jou. Superieure kwaliteit en technische vooruitgang gecombineerd met een strak, Duits ontwerp bieden je innovatie zoals nooit tevoren. Vind jouw perfecte match bij AEG!

Ondek meer AEG op Batibouw

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven