Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Wie zijn wij?

Welkom bij Selexion Clix Fotoludiek

Een passie voor fotografie sinds 1980. Dat biedt Selexion Clix Fotoludiek. Ruim dertig jaar geleden startten fotografen Nadine Catry en Guido Vansteenkiste met Fotoludiek hun eigen foto- en videozaak. De liefde voor beeld, fotografie en technologie is sindsdien enkel gegroeid. 

Nieuwe trends, nieuwe mogelijkheden of nieuwe toestellen: met een pak ervaring wordt elke innovatie getest en goedgekeurd. Altijd met één doel: je als klant begeleiden en adviseren zodat je zoveel mogelijk plezier beleeft aan jouw fototoestel, videocamera, smartphone of fotoboek. Benieuwd naar meer? Kom eens langs. We helpen je met de glimlach. 
 

 
 

De Selexion-vakman

Beter en niet duurder luidt de slogan van Selexion. En dat is niet toevallig. Elke Selexion-man of –vrouw is een vakmens. Iemand met kennis en ervaring die tot je dienst staat. Je krijgt deskundig advies van een specialist én je bent zeker van een correcte en scherpe prijs. Dat is twee keer winst.

Bij Selexion is vakmanschap het hoogste goed. Elke zelfstandige verdeler kent zijn of haar producten door en door. Het is een expert, een vakman. Die kwalificatie houdt Selexion streng in eer: wie niet aan de voorwaarden voldoet, treedt niet toe tot de groep.

De combinatie van expertise en snelle dienstverlening zit elke Selexion-vakman in de genen. Letterlijk. De meeste Selexion-winkels zijn familiezaken waar zaakvoerders hun ervaring doorgeven aan de volgende generatie. Als klant vind je bij Selexion meer dan een verkoper. Je vindt een vertrouwenspersoon waar je levenslang terecht kan. 
 

 
 

Een winkel voor iedereen

Sinds 1989 maakt Fotoludiek deel uit van de belangrijkste fotografiegroepering van België. Aanvankelijk onder de naam Action Shop, sinds 2005 als Selexion. De groep is met 250 verkooppunten in België en Luxemburg de grootste aankoopgroepering voor foto, IT, telecom en huishoudtoestellen. De groep telt verschillende winkels volgens stijl en oppervlakte. Elk met een eigen naam en eigen specialisatie: Selexion, Selexion Clix en Euronics. 

Selexion Clix, zoals Fotoludiek, vind je vooral in het centrum van de stad. Selexion-winkels zijn meer regionaal verspreid met grote winkeloppervlaktes tot 1.500 vierkante meter. Onder de naam Euronics stap je binnen in nationale winkels met een oppervlakte tot 400 vierkante meter. De drie winkelconcepten maken allemaal deel uit van Euronics Belgium. De gelijknamige Europese groepering telt maar liefst 11.000 verkooppunten op ons continent.

Euronics Belgium ondersteunt en begeleidt alle zelfstandige winkels in de aankoop, logistiek, marketing en verkoop van het ruime aanbod van producten. Door het vakmanschap en de technische kennis van de leden en winkeleigenaars te combineren met een scherp aankoop- en prijsbeleid, geniet je als klant op elk moment van een mooie service: beter en niet duurder. 

 

 
 

Ons personeel
 

Naar boven