Philips Hue

 

Hoe werkt Philips Hue?

Met Philips Hue ervaart u licht op een geheel nieuwe manier. Het is een draadloos verlichtingssysteem dat bestaat uit Hue lampen, een bridge en de Hue app. Eenmaal geïnstalleerd zal u snel ontdekken hoe energiezuinig LED-licht voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen en -ervaringen kan zorgen.

 
 
 
 

Wat heeft u nodig?

Er zijn twee manieren om aan de slag te gaan met Philips Hue. U kan een starter kit aanschaffen die Hue-lampen en een bridge bevat. Daarnaast kan u ook een losse bridge kopen en uw eigen systeem bouwen.

Een starterkit of bridge

De bridge is het hart van het Philips Hue-systeem: hij verbindt uw smartphone of tablet met uw Hue lampen. U kan tot 50 Hue lampen en accessoires aansluiten op 1 bridge. De bridge moet via Wifi verbonden worden met het internet zodat u uw verlichting vanop afstand kan bedienen.
 

Een Hue lamp

Wanneer u beschikt over minstens één Hue lamp of armatuur, en deze is verbonden met uw bridge, kan u beginnen experimenteren. U kan een Hue lamp integreren in een bestaande armatuur in uw woning of opteren voor armaturen waar de Hue lichtbron rechtstreeks in verwerkt zit, zoals de Hue Beyond en Go.
 

De Hue app

Met de Hue app – beschikbaar voor Apple of Android - kan u eenvoudig elk Philips Hue-product in uw huis bedienen. Verken de functies van de Philips Hue app of download apps van anderen om nieuwe manieren te ontdekken om met licht te spelen.
 
 

Hoe u uw systeem verder uitbreidt

U kan uw Philips Hue-systeem steeds verder uitbreiden. Eenmaal u de Philips Hue white starter kit of white and color ambiance starter kit heeft geïnstalleerd, kan u er tot 50 Philips Hue-lampen, -armaturen, -schakelaars en andere accessoires aan toevoegen. Eenvoudig via de Philips Hue app. Zodra de app de nieuwe producten heeft gevonden, kan u ze een naam geven en toevoegen aan nieuwe of bestaande scènes.

 
 

Heeft u nog vragen?

Vraag raad aan de Selexion vakman in uw buurt of raadpleeg de Philips Hue helppagina.

 
En haut