Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Wie zijn wij?

Welkom bij Selexion Clix FreeStyle !

Selexion Clix FreeStyle is lid van de Euronics groep, een overkoepelende Europese organisatie. Hierdoor kunnen wij een zeer gunstige prijs/kwaliteit aanbieden.  

FreeStyle werd opgericht in 1989 als fotohandel met eigen fotolabo. Later, met de opkomst van de GSM kwam daar telefonie bij. Eveneens werd eind jaren 90 ons gamma uitgebreid met computer/ PC . Op dit moment kunnen wij spreken van een Multimedia store. Ondertussen zijn wij 25 jaar actief in de regio Klein-Brabant door onze vestigingen in Bornem, Londerzeel en Willebroek. Voor klanten die graag van thuis uit winkelen is deze webshop. 24 uur per dag kiezen en bestellen! Uw bestellingen kunnen afgehaald worden in één van onze vestigingen of u kan opteren voor levering , op  plaats en tijdstip dat u wil. Niet alleen in onze regio maar in gans België. Klantgerichte service is bij FreeStyle een vast begrip: in alle verkooppunten staan één voor één vakmannen die regelmatig worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën.  Zo adviseren wij u op een professionele en klantvriendelijke manier. Wij beschikken eveneens over een goed georganiseerde dienst-na-verkoop.  FreeStyle is gemachtigd herstelpunt van diverse merken, met een special erkenning als Samsung Service Point (winkel Willebroek). Wij beschikken eveneens over techniekers die bij u thuis komen voor een herstelling, installatie of onderhoud. Op IT gebied verzorgen wij eveneens thuisinstallatie van netwerken, printers, NAS .... FreeStyle heeft een eigen digitaal fotolabo dat ons in staat stelt om al uw foto's af te drukken aan de hoogste kwaliteit.  Of het nu gaat om een klassiek filmrolletje of over een digitaal bestand, wij printen het voor u op de meest geschikte manier. Ook printen op groot formaat  doen wij in eigen huis zoals  posters en Canvas. Foto-funproducten zoals tassen , sleutelhangers, muismatten, borden.... worden eveneens in eigen labo geproduceerd. Wij beschikken over Xerox en Canon copie-productiemachines voor kleurencopies aan scherpe prijzen/oplagen.

U bent van harte welkom op onze webshop en in onze winkels !

 


De Selexion vakman

“Beter en niet duurder” luidt de slogan van Selexion. Bij Selexion proberen we immers onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. U kan bij ons steeds rekenen op het deskundige advies van echte vakmensen die altijd klaarstaan voor u. Bovendien bent u zeker dat u een correcte - lees scherpe - prijs betaalt.
Selexion vindt het vakmanschap van elke zelfstandige verdeler primordiaal: hij moet de producten die hij verkoopt door en door kennen. Hij moet een specialist zijn, een vakman dus. Dit is één van de beginselvoorwaarden om tot de groepering te kunnen toetreden.
Bij de Selexion vakman vindt u de ideale combinatie van expertise en snelle dienstverlening. Dat zit ons in de genen. En dat mag u gerust letterlijk nemen. De meeste Selexion-winkels zijn immers familiezaken. Onze zaakvoerders geven hun ervaring van generatie op generatie door. Als consument vindt u in uw Selexion vakman dan ook een vertrouwenspersoon waar u bij wijze van spreken uw leven lang bij terecht kan.
 

Ontstaan, doelstellingen & winkels

Op 1 april 2005 hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Tera (Selexion) en Action Twenty Five (Action Shop) hun marketingnamen onder eenzelfde koepel verenigd en zodoende de grootste Belgische aankoopgroepering gevormd op gebied van Consumer Electronics, Foto, IT, Telecom en huishoudtoestellen. Deze telt niet minder dan 250 verkooppunten in België en het Groothertogdom Luxemburg.
Euronics Belgium is een commerciële organisatie met als doel de continuïteit en het succes van haar leden door hen service te bieden op gebied van aankoop, marketing, logistiek en verkoop. De combinatie van de hoge kwalificatie van haar leden (specialisten die hun vak ernstig opnemen, met goede technische kennis, betrouwbaar) met het aankoopvermogen resulteert in een aantrekkelijk voorstel voor de klanten.
Onze winkels verschillen in stijl en oppervlakte: Selexion is vooral vertegenwoordigd op regionaal vlak met verkoopoppervlaktes van 400 tot 1500 m², Selexion Clix eerder in de steden met ruimtes van gemiddeld 150 m² en Euronics op nationaal vlak met verkoopsoppervlaktes van 250 tot 400 m².
Euronics Belgium is de lokale tak van de Europese groepering Euronics International die niet minder dan 11.000 verkooppunten telt over gans Europa.

Naar boven