Menu
Your Cart

3 Vershoudbokalen Lock-eat Frigo Jars

3 Vershoudbokalen Lock-eat Frigo Jars
3 Vershoudbokalen Lock-eat Frigo Jars
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

Gecombineerde set van 3 vershoud- of inmaakbokalen in borosilicaatglas uit de Lock-eat collectie van Luigi Bormioli. De glazen deksels worden met een metalen veerklem op de bokalen bevestigd en door middel van een inmaakring wordt de fles hermetisch afgesloten. De afneembare veerklem is een gebrevetteerd ontwerp van Luigi Bormioli en maakt de bokalen en flessen geschikt voor gebruik in de microgolfoven. De veerklem verhindert de stapelbaarheid van de bokalen niet. Een ronde uitsparing in de bovenzijde van de deksels zorgt voor nog meer stevigheid en plaatsbesparing bij het stapelen.
De bokalen kunnen ook gebruikt worden voor het vacuüm inmaken of wecken van voedingsmiddelen of het conserveren van voeding in olie, azijn, pekel of grof zout.

  • Alle bokalen zijn geschikt voor diepvries, microgolf en vaatwasmachine.
  • Alle bokalen zijn vervaardigd uit extra-helder borosilicaatglas, en optimaal bestand tegen thermische schokken. De chemische samenstelling wijzigt de zuurtegraad van vloeistoffen of voedsel niet.
  • Inmaakringen worden standaard meegeleverd en zijn vervaardigd uit natuurlijk rubber en geschikt voor contact met voeding
  • Reserve inmaakringen zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
Product
EAN 0032622025857
PIM 1530843625822
Fysieke kenmerken
Materiaal Glas
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Ja