Menu
Your Cart

62 Cartridge Tricolor

62 Cartridge Tricolor
62 Cartridge Tricolor
  • Merk HP
  • Model C2P06AE
€ 23,99
Excl. BTW: € 19,83

Met originele HP inktcartridges maak je telkens opnieuw opvallende kleurendocumenten en foto's1 die lang mooi blijven. Gebruik cartridges die speciaal ontworpen zijn voor afdrukken thuis, op het werk of op school.

Geschikt voor: ENVY 5640 e-AiO, ENVY 7640 e-AiO, Officejet 5740 e-AiO

Kenmerken
Druk elk project probleemloos af. Originele HP inktcartridges zijn speciaal ontworpen om opvallende resultaten te produceren – tijdens de hele levensduur van de cartridge.

Maak een goede indruk met schitterende kleurendocumenten en professionele foto's. Originele HP inkt is waterbestendig en tientallen jaren lichtbestendig, wat betekent dat je afdrukken er lange tijd goed uit blijven zien.

Druk af zoals je gewend bent, zonder geld te verspillen. Bij afdrukken die met originele HP inktcartridges gemaakt zijn hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Als je veel afdrukt, ben je voordeliger uit met optionele high-capacity cartridges.

Vervang je originele HP inktcartridges op een snelle en probleemloze manier. Kies de cartridges die aan je wensen voldoen en profiteer van de eenvoudige gratis recycling via HP Planet Partners.

Product
EAN 0888793376799
PIM 1438077174510
Algemeen
Printkleuren Cyaan, Geel, Magenta
Printtechnologie Thermal Inkjet
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 1