Menu
Your Cart

62 Cartridge Zwart

62 Cartridge Zwart
62 Cartridge Zwart
  • Merk HP
  • Model C2P04AE
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Met originele HP inktcartridges maak je telkens opnieuw documenten[1] van laserkwaliteit die lang mooi blijven. Gebruik cartridges die speciaal ontworpen zijn voor afdrukken thuis, op het werk of op school.Druk elk project probleemloos af. Originele HP inktcartridges zijn speciaal ontworpen om opvallende resultaten te produceren – tijdens de hele levensduur van de cartridge.

Maak een goede indruk met documenten van laserkwaliteit en scherpe tekst. HP originele inkt op pigmentbasis droogt snel, is waterbestendig en tientallen jaren lichtbestendig, wat betekent dat je afdrukken scherp blijven.
• Maak een goede indruk met originele HP inkt waarmee je zwarte tekst prachtig kunt afdrukken.
Druk af zoals je gewend bent, zonder geld te verspillen. Bij afdrukken die met originele HP inktcartridges gemaakt zijn hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Als je veel afdrukt, ben je voordeliger uit met optionele high-capacity cartridges.

Vervang je originele HP inktcartridges op een snelle en probleemloze manier. Kies de cartridges die aan je wensen voldoen en profiteer van de eenvoudige gratis recycling via HP Planet Partners.

Geschikt voor: ENVY 5640 e-AiO, ENVY 7640 e-AiO, Officejet 5740 e-AiO

Product
EAN 0888793376737
PIM 1438077171584
Algemeen
Printkleuren Zwart
Printtechnologie Thermal Inkjet
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 1