Menu
Your Cart

70mm F2.8 DG Macro Art Canon

70mm F2.8 DG Macro Art Canon
70mm F2.8 DG Macro Art Canon
  • Merk Sigma
  • Model 01453.271954
€ 528,99
Excl. BTW: € 437,18

SIGMA 70mm F2.8 DG MACROPrachtige resolutie en helderheid voor een adembenemende visuele beleving – een ragscherp macro-objectief sluit zich bij de Art-lijn aan1.   Prioriteit op optische prestaties2.   Focus-by-wire systeem voor gemakkelijke en precieze autofocus3.   Compatibel met fullframe Sony E-mount camera’s4.   Compatibel met Canon’ lensafwijkingscorrectie5.   Compatibel met de SIGMA EM-140 DG macroflitser (adapter vereist)6.   Compatibel met SIGMA teleconverters(Niet beschikbaar voor de Sony E-mount)SIGMA’s langverwachte eerste Art macro-objectiefIn de afgelopen jaren zijn de meeste macro-objectieven voorzien van een intern focus systeem om de autofocussnelheid te maximaliseren. Geheel tegen deze trend in, is de nieuwe SIGMA 70mm F2.8 DG Macro | Art ontwikkeld met de prioriteit op optische prestaties, waardoor dit objectief voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die de Art-lijn definiëren. In het standaard tot mid-telefotobereik levert dit objectief een ongekende scherpte en helderheid, waardoor dit objectief de verwachtingen van een macro-objectief overstijgt. De kernloze DC-motor verbeterd de beeldkwaliteit terwijl het geüpdatete algoritme voor extreem vloeiende autofocusprestaties zorgt. Veel fotografen zullen zich de legendarische en ragscherpe SIGMA 70mm F2.8 EX DG Macro herinneren en zullen daarom verheugd zijn met de komst van een vernieuwde versie met de kwaliteit uit de Art-lijn.

Prioriteit op optische prestaties

Om hoogwaardige prestaties op iedere afstand te realiseren, is dit objectief voorzien van een meebewegend, floating focus mechanisme bestaande uit twee groepen. Dit systeem minimaliseert aberraties om optimale prestaties op iedere focusafstand te kunnen bereiken. Om axiale chromatische aberraties te minimaliseren is het optisch systeem opgebouwd uit twee FLD- en twee SLD-glaselementen en één element met een hoge ‘anomalous partial dispersion’ en refractie waarde. Tot slot zorgen de twee asferische elementen ervoor om de resolutie op iedere opname-afstand te maximaliseren.

Focus-by-wire systeem voor gemakkelijke en precieze autofocus

Het focus-by-wire system elimineert de direct mechanische verbinding tussen de focus ring en het focus aandrijvingssysteem. Aangestuurd door SIGMA’s nieuwste algoritme, wijzigt de recent ontwikkelde kernloze DC-motor de focus geruisloos met een optimale snelheid. Full-time manual focus is mogelijk, zelfs indien de autofocus actief is, hierdoor kan de focus eenvoudig worden aangepast door aan de focus ring te draaien. Door de grote rotatieslag van de focus ring zorgt ervoor dat er zeer precies kan worden scherpgesteld, iets wat noodzakelijk is voor effectieve macro-fotografie.

Compatibel met fullframe Sony E-mount camera’s

De Sony E-mount versie van dit objectief is te gebruiken met Sony mirrorless camera’s en bevat hetzelfde optisch systeem als de versies voor andere cameramerken.. Het objectief is compatibel met het beeldstabilisatiesysteem in de camera en de aberratie Sony’s Continue AF (AF-C), welke niet werken in combinatie met de MC-11 Mount Converter. SIGMA is voornemens om een E-mount variant van al haar fullframe prime-objectieven in de Art-lijn te introduceren, van 14mm tot 135mm.Let op: dit product is ontwikkeld, geproduceerd en verkocht op basis van de E-mount specificaties die door Sony Corporation zijn verstrekt onder de licentieovereenkomst met Sony Corporation

Product
EAN 0085126271541
PIM 1530843625882
Camera
Maximum diafragmaopening f/2.8
Fysieke kenmerken
Gewicht 515 g
Lens
Brandpuntsafstand 70 mm
Filtermaat 49 mm
Lensvatting Canon EF
Type lens Tele
Zoomlens of primelens Prime