Wasmachines

WASVERZORGING OP EEN NIEUW NIVEAU

Het is tijd om beter zorg te dragen voor de kleding die ons lief is. AEG wasmachines zijn de beste manier om uw kleding als nieuw te laten aanvoelen. Ze zijn zelfs geschikt voor die unieke kledingstukken die meer zijn dan alleen een stuk stof. De wasmachines van AEG bieden ongekende zachtheid en uitstekende wasresultaten met een zo laag mogelijk energieverbruik.

 

Superieure reiniging in minder dan een uur

De 8000 Serie wasmachines van AEG, met geavanceerde ÖKOMix-technologie, zijn voorzien van een nieuw ÖKOPower-wasprogramma. Dit programma duurt slechts 59 minuten en levert uitmuntende wasresultaten met een minimaal energieverbruik.

ÖKOMix-technologie

Garandeert 100% verdeling van wasmiddel en daarna wasverzachter, in tegenstelling tot andere wasmachines.

Bescherm elke vezel

Behandel uw kledingstukken goed en de kleuren blijven net zo helder als de dag waarop u ze kocht. De AEG 8000 serie wasmachines met ÖKOMix-technologie mengen wasmiddel en wasverzachter vooraf met water, voordat ze in de trommel terecht komen. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een uiterst gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter met als resultaat een grondigere en directe reiniging. De ÖKOMix-technologie is de eerste in zijn soort die garandeert dat elke vezel wordt gereinigd en verzorgd, zelfs met kortere wasprogramma's. Elk draadje, elke naad, elke vezel. Vakkundig beschermd.

Het droomteam

Combineer de AEG 8000 Serie wasmachines en droogkasten en geniet van alle voordelen van de ÖKOMix-technologie en het revolutionaire AbsoluteCare® systeem. Ontdek de zachte en voorzichtige verzorging van uw meest delicate kledij, waardoor het lijkt alsof het met de hand gewassen en liggend gedroogd is. Zelfs de waterafstotende membranen in luchtdoorlatende sportkleding worden hersteld door middel van innovatieve, nieuwe Outdoorprogramma's. Kleuren, texturen en vezels worden beter dan ooit beschermd.

 

Wol wassen in de wasmachine?

U dacht misschien dat het onmogelijk was om wol te wassen in de wasmachine, maar Woolmark, 's werelds toonaangevende instantie voor wol, is het daar niet mee eens. Zij hebben de wasmachines van AEG grondig getest en vonden deze voldoende zacht om wollen kledij te wassen. Dus wanneer u het Woolmark Blue label ziet, kan u erop vertrouwen dat u uw favoriete wollen truitje, dat alleen met de hand gewassen mag worden, veilig in de wasmachine kan wassen.

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven