Menu
Your Cart

AF-P NIKKOR 70-300mm F/4.5-5.6E ED VR

AF-P NIKKOR 70-300mm F/4.5-5.6E ED VR
Instant Saving (reeds verrekend in de prijs) bij deelnemende winkels Tot 400 euro Instant Saving
AF-P NIKKOR 70-300mm F/4.5-5.6E ED VR
  • Merk Nikon
  • Model JAA833DA
€ 524,90
Adviesprijs € 679,00
Excl. BTW: € 433,80
Tot 400 euro Instant Saving

Acties

Actie geldig tot 15/01/2020

Sta altijd vooraan met de nieuwste uitvoering van deze full-frame telezoom. Snellere AF met stand SPORT VR brengt actiescènes dichtbij, zonder dat dit ten koste gaat van de scherpte. Dankzij de lichtere, weerbestendige constructie kan dit objectief overal mee naartoe worden genomen.

Supersnelle, superstille autofocus

AF-P NIKKOR-objectieven beschikken over Nikon’s stappenmotor voor stille, ogenblikkelijke autofocus. Wanneer u video-opnamen maakt, zorgt de motor ervoor dat u de scherpstelling vloeiend van het ene naar het andere onderwerp kunt verplaatsen. Filmopnamen worden nooit meer verknald door de scherpstelgeluiden van het objectief.

Geavanceerde vibratiereductie

Vergeleken het voorgaande model van dit full-frame objectief is de vibratiereductie (VR) nu sneller, stiller en effectiever. Dankzij VR kunt u nu fotograferen met sluitertijden die tot 4,5 stops langer zijn dan anders mogelijk zou zijn¹ en het wordt geactiveerd zodra u de ontspanknop half indrukt. Dit objectief beschikt ook over SPORT VR, overgenomen van de professionele objectieven van Nikon. De stand SPORT VR biedt een stabieler zoekerbeeld, wat van pas komt wanneer u zeer snelle bewegingen fotografeert of tijdens panning.

Helder van rand tot rand

Glas met extra lage dispersie (ED) gaat chromatische aberratie tegen en produceert beelden met levendige kleuren en een perfect contrast tot in de hoeken van het beeld. Het afgeronde diafragma met negen lamellen creëert een gelijkmatige en natuurlijke bokeh.

Uitmuntende controle

De schakelaars voor de scherpstelstanden A/M en M/A, overgenomen van de professionele objectieven van Nikon, maken handmatige correctie van de scherpstelling mogelijk door simpelweg aan de scherpstelring te draaien. In de door sportfotografen zo geliefde M/A-stand kunt u schakelen met nauwelijks tot geen vertraging. De A/M-scherpstelstand is minder gevoelig en verkleint de kans op ongewild schakelen van automatisch naar handmatig. De scherpstel- en zoomring hebben allebei een ribbelige laag die zorgt voor een goede grip en vloeiende bediening.

Product
EAN 0018208200689
PIM 1499634191494
Camera
Maximum diafragmaopening f/4.5 - 5.6
Fysieke kenmerken
Gewicht 680 g
Lens
Brandpuntsafstand 70 - 300 mm
Filtermaat 67 mm
Lensvatting Nikon F
Type lens Tele
Zoomlens of primelens Zoom