Menu
Your Cart

AF-S NIKKOR 500mm F/5.6 E PF ED VR

AF-S NIKKOR 500mm F/5.6 E PF ED VR
AF-S NIKKOR 500mm F/5.6 E PF ED VR
  • Merk Nikon
  • Model JAA535DA
€ 3.998,99
Excl. BTW: € 3.304,95

Sport. Wilde dieren. Natuur. Dit snel scherpstellende superteleobjectief biedt een perfecte balans tussen afmetingen en prestaties. Ervaar de vrijheid met een bereik van 500 m, een compacte constructie en een voortreffelijke beeldkwaliteit.

Overbrug de afstand. Ga waar u maar wilt.

Door het gebruik van een PF-lenselement (Phase Fresnel) wordt het gewicht van dit vast-brandpunt-objectief merkbaar gereduceerd zonder dat de beeldkwaliteit daardoor wordt aangetast. Een kortste scherpstelafstand van slechts 3 m biedt nog meer creatieve mogelijkheden. Of u nu macro-opnamen in de natuur maakt of portretfoto's van atleten. En mocht u behoefte hebben aan meer flexibiliteit, dan kunt u het bereik vergroten met een optionele 1,4x, 1,7x of 2x teleconverter¹ van Nikon.

Robuust en handzaam

Luchtfoto's van de rally. Roofvogels in duikvlucht. Maak foto's en video's op verafgelegen plekken of in moeilijke situaties, zonder u zorgen te maken over de keus van uw objectief.

Het PF-lenselement (Phase Fresnel) draagt bij aan een compact objectief en een fluorcoat stoot water, stof en vuil af. Elk bewegend onderdeel van het objectief is afgedicht om het tegen stof en waterdruppels te beschermen. Kogellagers in de statiefgondel zorgen voor een soepele overgang van de landschapstand naar de portretstand.

Scherp en helder

Wilde dieren bij zonsondergang. Onderwerpen in felle straatverlichting. Profiteer van scherpte van rand tot rand en minimale lichtafval en lichtvlekken, zelfs wanneer u met het grootste diafragma of met tegenlicht fotografeert.

Scherp en stabiel

Houd de actie, en het licht, scherp in het vizier. Met Nikon's vibratiereductie en SPORT VR kunt u opnamen maken zonder u zorgen te maken over de effecten van cameratrilling.

Snelle autofocus

Dit objectief reageert snel en nauwkeurig wanneer het onderwerp beweegt. Een elektromagnetisch diafragma biedt een exacte belichting bij hoge beeldsnelheden.

Nikon's Silent Wave Motor biedt een zeer snelle, zeer stille autofocus. De geavanceerde AF-tracking houdt snelbewegende onderwerpen vast, zelfs als ze grillig of met wisselende snelheden bewegen of snel op de camera af komen. Het elektromagnetische diafragma garandeert een snelle automatische belichtingsregeling en maximale precisie. De twee posities van de scherpstelbeperkingsschakelaar (FULL en ∞–5 m) bieden extra controle over de snelheid van de scherpstelling op het onderwerp.

Product
EAN 0018208200825
PIM 1534990857719
Camera
Maximum diafragmaopening f/5.6 - 32
Fysieke kenmerken
Gewicht 1460 g
Lens
Brandpuntsafstand 500 mm
Filtermaat 95 mm
Lensvatting Nikon
Type lens Tele
Zoomlens of primelens Prime