Menu
Your Cart

Alpha A9 Body Zwart

Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
Alpha A9 Body Zwart
  • Merk Sony
  • Model ILCE9.CEC
€ 3.599,99
Adviesprijs € 3.900,00
Excl. BTW: € 2.975,20

Deze camera zonder mechanische delen levert hogere prestaties dan conventionele spiegelreflexcamera's. Hij heeft bijvoorbeeld een zoeker zonder zwarte vlekken, terwijl conventionele systemen die alleen kunnen beperken. Een supersnelle, trillingsvrije en stille sluiter zonder vervorming maakt veel opnamesituaties mogelijk, terwijl mechanische systemen hoogstens minder trilling en stillere sluiterbediening bieden. Met de α9 kunt u bewegende onderwerpen continu volgen voor optimale AF/AE, terwijl voor traditionele spiegelreflexcamera's deze verbeterde prestaties een onbereikbare uitdaging zijn. De zoeker van de α9 kan niet alleen beelden laten zien van het onderwerp — wat ook kan met conventionele systemen — maar ook het uiteindelijke beeld van een opname. Vanaf nu kunt u met de α9, dankzij een nieuwe beeldsensor die deze functies allemaal optimaal vervult, elke verwachting overtreffen.

Innovatieve full-frame gestapelde CMOS-sensor met geïntegreerd geheugen

Met de α9 bent u niet langer gebonden aan de grenzen van traditionele spiegelreflexcamera's met mechanische systemen. Dit is de eerste camera die gebruikmaakt van een supersnel gestapeld ontwerp en de full-frame beeldsensor van 24,2-megapixel slaat tijdelijk grote hoeveelheden gegevens op in het geïntegreerde geheugen voor een in totaal 20 keer hogere uitleessnelheid. De combinatie van een CMOS-sensor en een verbeterde BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor biedt u echte digitale vrijheid.

Supersnel continu fotograferen tot wel 20 fps

Dankzij de baanbrekende full-frame Exmor RS® CMOS-sensor en BIONZ X-processor kunt u continu fotograferen met 20 fps en AF/AE-tracking. Dankzij verbazingwekkend snelle prestaties en een ruime buffer legt u dat ene speciale moment vast.

AF/AE-berekeningen tot 60 keer/s

Licht valt rechtstreeks en zonder mechanische onderbreking op de sensor. De spiegelloze constructie met nieuwe snelheidsverhogende technologieën maakt AF/AE mogelijk in het full-frame brandpuntsvlak.

Elektronische sluitertijden tot 1/32.000 s

Elektronische sluitertijden tot 1/32.000 s overtreffen ruimschoots die van mechanische sluiters. Ook kunt u een kleine scherptediepte blijven gebruiken zonder ND-filter, zelfs in situaties met fel licht.

693. Opmerkelijk aantal punten voor autofocus met fasedetectie

De fasedetectiepunten van het oppervlak van een beeldsensor — 693 autofocuspunten — dekken ongeveer 93% van het beeldgebied. High-precision prestaties zorgen voor de juiste scherpstelling van onderwerpen.

4K-films met een hoge resolutie

Met volledige pixelweergave zonder pixelsamenvoeging kunt u de hoeveelheid gegevens die nodig is voor 4K (het equivalent van de hoeveelheid gegevens vereist voor 6K) ca. 2,4x comprimeren tot 3840 x 2160 4K-uitvoer. Dit oversamplingproces plus full-frame pixelweergave zonder samenvoeging biedt de hoogst mogelijke kwaliteit voor 4K-films.

Quad-VGA OLED Tru-Finder™

De nieuwe EVF met hoge resolutie van 3.686.000 dots biedt een helder, scherp beeld. De befaamde ZEISS® T*-coating vermindert reflecties aanzienlijk. Met de vloeiende EVF-beelden die u maakt met een framesnelheid van 120 fps kunt u probleemloos een snel bewegend onderwerp volgen. De fluorcoating op de buitenste lens beschermt beter tegen vuil.

Beeldstabilisatie over vijf assen

De 5-as-beeldstabilisatie biedt het voordeel van een 5,0 stappen snellere sluitertijd. Het Quick AF Live View-beeld wordt gestabiliseerd, zodat u eenvoudig composities kunt maken, zelfs bij snel bewegende onderwerpen. (1) Yaw (2) Pitch (3) Roll

Batterijlevensduur voor professioneel gebruik

De nieuwe NP-FZ100-batterij gaat ca. 2x langer mee dan de NP-FW50. U legt tot ca. 480 stilstaande beelden vast met één volle batterij. En nog meer als er een optionele verticale handgreep wordt bevestigd (afzonderlijk verkrijgbaar) waarop twee batterijen passen.

Dubbele mediasleuven

Gebruik 2 sleuven (SD en SD/Memory Stick™) om tegelijk back-ups te maken van foto's/films, RAW-/JPEG-beelden op te slaan op andere kaarten en bestanden over te dragen. De onderste sleuf ondersteunt UHS-II en werkt met hoge overdrachtsnelheden.

Product
EAN 4548736063983
PIM 1492376671735
Aansluitingen
Accessoireschoen Ja
Externe microfoonaansluiting Ja
HDMI-poort Ja
USB-aansluiting Ja
Beeldopname
Continu-opnamen (JPEG) 20 fps
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 (Ultra HD)
Connectiviteit
Bluetooth Ja
NFC Ja
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Gewicht (incl. batterij) 673 g
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Waterbestendig Nee
Lens
Lens inbegrepen Nee
Lensvatting Sony E
Opslag
Type geheugenkaart Memory stick, SD
Scherm
Aanraakscherm Ja
Aantal scherpstelpunten 693
Kantelbaar scherm Ja
Schermgrootte 3 inch
Sensoren
Effectief aantal megapixels 24,2 megapixels
GPS Optioneel
ISO-gevoeligheid 100 - 51200
Type beeldsensor CMOS
Zoeker
Type zoeker Elektronisch
Zoeker Ja