Over een paar dagen opent Batibouw de deuren en hét thema van 2018 is connected home. Benieuwd naar alle nieuwtjes uit de bouw- en renovatiesector? Neem snel een kijkje op onze website of bezoek nog tot 04/03/2018 de Batibouwbeurs.

 

Geselcteerde tag: ''

 

Siemens broodrooster

Smeg en Dolce&Gabbanalimited edition

Ooit al je brood geroosterd in een echte Dolce&Gabbana?

Smeg sluit opnieuw een partnership met Dolce&Gabbana, deze keer voor het SDA-gamma. Na het succes van de ‘Frigorifero d’Arte’ werken de twee iconische Italiaanse merken opnieuw samen aan een tweede collectie: ‘Sicily is my Love’. De bekroonde Smeg-toestellen zijn het canvas van Siciliaanse artiesten, om het rijke Italiaanse erfgoed van beide merken te vieren. De samenwerking is tevens gebaseerd op het respect van beide merken voor hun Italiaanse familitraditie en roots. Elk stuk uit ‘Sicily is my Love’ werd vakkundig gedecoreerd met typische Siciliaanse motieven, de zogenaamde ‘crocchi’. De vrolijke citroenen, bloemen en vogeltjes op de keukenapparaten zijn folkloresymbolen van Sicilië, een subtiele knipoog naar de woonplaats van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Elk model heeft een uniek patroon en is afgewerkt met het kenmerk ‘Made in Italy’. Omdat het gaat over limited edition apparaten – of eerder kunstwerken – komen ze ook met een limited edition prijskaartje.

Tags: smeg broodrooster design

 

 

Siemens Oven

iQ700 HB676G5S6coming soon

Sneller op de gewenste temperatuur: snel voorverwarmen.

Door de optionele 'snel voorverwarmen'-functie is de oven buitengewoon snel warm, zonder extra energieverbruik. Het duurt bijvoorbeeld slechts ca. 5 minuten om de oven voor te verwarmen tot 175 °C (met 3D hotAir verwarming).

Met deze oven kan u comfortabel koken en braden met de beste kookresultaten.

Tags: siemens oven HomeConnect

 

AEG

BP301352WM

Toegevoegde stoom voor extra smaak, textuur en kleur

De PlusSteam-functie op deze oven voegt aan het begin van het bakproces stoom toe. Dit houdt het deeg vochtig aan het oppervlak om uw gebak te voorzien van een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft.

Gebruik het OptiSight™-timerdisplay voor directe feedback en meer controle. Zo kunt u vooruit plannen en een bepaalde tijd instellen waarop de oven aan- of uitgeschakeld moet worden. Het slimme ThermiC°Air-heteluchtsysteem zorgt ervoor dat de hetelucht gelijkmatig in de ovenruimte circuleert voor een sneller en energiezuiniger bereidingsproces.

Tags: aeg oven steampro

Bosh

Bosh Vario Style Freezer

Verander de kleur wanneer u maar wilt.

Of uw favoriete kleur nu kersenrood, Coffee Brownof een natuurlijk accent zoals Aqua is – Met de nieuwe Vario Style van Bosch en verwisselbaar frontpaneel past u de kleur van uw toestel simpelweg aan, wanneer u maar wilt. Deze kleurpanelen worden in Duitsland vervaardigd met uitsluitend hoogwaardig materiaal.

Dankzij de nieuwe Vario Style Bottom-Freezer van Bosch bent u vrij om de kleur van uw deur simpelweg aan te passen, wanneer u maar wilt. Het toestel is uitgerust met een innoverend systeem: een slimme combinatie van verborgen haken en magneten. Zo kan u makkelijk de kleur van uw frontpaneel veranderen. U heeft helemaal geen speciaal gereedschap of technische kennis nodig. Hef de onderkant van het paneel op, maak het los aan de bfreezerkant en bevestig het nieuwe paneel. In slechts 3 kleine stappen dompelt u uw keuken onder in een volledig nieuwe stijl!

Tags: Bosh freezer verwisselbaar frontpaneel

U kunt maximaal 6 producten vergelijken

Producten vergelijken
Naar boven