Menu
Your Cart

bild 3.65 OLED Grafietgrijs

bild 3.65 OLED Grafietgrijs
bild 3.65 OLED Grafietgrijs
bild 3.65 OLED Grafietgrijs
bild 3.65 OLED Grafietgrijs
PROMO
bild 3.65 OLED Grafietgrijs
bild 3.65 OLED Grafietgrijs
bild 3.65 OLED Grafietgrijs
bild 3.65 OLED Grafietgrijs
bild 3.65 OLED Grafietgrijs
€ 3.999,99
Adviesprijs € 4.499,00
Excl. BTW: € 3.305,78
Bij aankoop van een Loewe bild 3 + Loewe klang 1 subwoofer + paar Loewe klang 1 ontvangt u 300 euro prijsvoordeel

Acties

Actie geldig tot 31/10/2019

De Loewe bild 3-productfamilie is door haar minimalistische design tijdloos en modern. Ze past volledig in de huidige trend, waarbij niet langer wordt gestreefd naar groter, breder en meer - maar wel naar beter. 

De Loewe bild 3.65 oled is uitgerust met het extreem platte oled-scherm van amper 4,9 mm, dat dunner is dan de display van de meeste smartphones, en toch bijzonder licht en discreet is - ondanks de behoorlijke grootte van 65”. Het oled-scherm laat fascinerende beelden zien met een ware kleurenexplosie en ongeëvenaarde scherpte. Oleds zijn autonoom oplichtende pixels, organische lichtdiodes. Daarbij licht elk pixel afzonderlijk op. Als een pixel niet wordt geactiveerd, is hij zwart. Met deze technologie komt elk soort licht perfect tot zijn recht - van schel licht tot de donkerste nachtelijke duisternis. Dankzij Dolby Vision™ geeft de bild 3 briljante beelden met een hoog contrast (HDR) en met een ongelooflijke dieptewerking en een verbluffend kleurenspectrum (Wide Color Gamut) weer. Zelfs de fijnste nuances worden natuurgetrouw weergegeven. En snelle bewegingen stralen een ongekende levendigheid uit. Oled - fascinerend anders.

Met de bild 3-productfamilie biedt Loewe zijn klanten talrijke mogelijkheden om zelf hun droomtelevisietoestel samen te stellen. Aan de muur, op een voet op de sideboard of vrijstaand met de Floor Stand, naar keuze in grafietgrijs of lichtgrijs en met geïntegreerde speakers vooraan, die in totaal 2 x 40 watt muziekvermogen in de kamer verspreiden. En met de als optie verkrijgbare Digital Audio Link-interfaces kunnen extra soundsystemen van Loewe moeiteloos worden aangesloten.

Bediening: eenvoudig en intuïtief

Het duidelijk gestructureerde menu is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Op het homescreen kunt u gemakkelijk televisiezenders, opnamen, apps of externe bronnen instellen. Apps van onlinevideotheken zoals Amazon Video en Maxdome, maar ook YouTube en TIDAL, werden al in de fabriek geïnstalleerd. Met de muziekstreamingdienst TIDAL kunnen hifi-fans een keuze maken uit meer dan 40 miljoen muziektitels.

Loewe app

Met de duidelijk gestructureerde Loewe app kunt u een televisietoestel van Loewe via uw smartphone of tablet bedienen. Bovendien kunt u de Loewe app als digitale tv-gids gebruiken en kunt u vlot achtergrondinformatie raadplegen over programma’s die op dat moment spelen. Ook bijzonder: met de Loewe app kunt u niet-versleutelde programma’s in het homenetwerk live op een mobiel apparaat bekijken of al programmeren wanneer u onderweg bent.

Product
EAN4011880168281
PIM1528165091953
3D
Geschikt voor 3D Nee
Aansluitingen
Aantal HDMI-ingangen 4
Aantal USB-poorten 3
CI+ ingang Ja
Component Optioneel
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Netwerkaansluiting Ja
Scart Ja
Afspeelmogelijkheden
Smart TV Ja
Smart TV platform Loewe OS
Algemeen
Type TV OLED
Audio
Geïntegreerde soundbar Ja
Uitgangsvermogen (totaal) 80 W
Bediening
Bediening via app Ja
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Wi-Fi Ja
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 157 W
Energieklasse A
Jaarlijks elektrisch verbruik 218 kWh
Ergonomie
Draaibaar Ja
Functies
Opnemen via USB Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 144.9 cm
Diepte 6.7 cm
Diepte (met tafelvoet) 29 cm
Hoogte 86.3 cm
Hoogte (met tafelvoet) 91,4 cm
Scherm
Ambilight Nee
Beelddiagonaal (cm) 164 cm
Beelddiagonaal (inch) 65 inch
Curved TV Nee
HDR-formaten Dolby Vision, HDR10, HLG
HDR-ondersteuning Ja
Schermresolutie 3840 x 2160 (Ultra HD 4K)
Type backlight Self-emitting (OLED)
TV-tuners
Ether (DVB-T2) Ja
Kabel (DVB-C) Ja
Satelliet (DVB-S2) Ja