Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

03 Dec De AEG QX9-1-ALRG 2-in-1-steelstofzuiger voor jou getest
Kim 0 198
Voor ik begin aan de echte review van de QX9-1-ALRG van AEG zou ik graag mijn thuissituatie kort willen schetsen. Ons gezin bestaat uit twee volwassenen met een chronisch tijdsgebrek, een kindje van 1..
05 Nov Is er binnenkort geen radio meer?
Axelle 0 300
 Is je radio aan vervanging toe of is het gewoon tijd voor iets nieuws? Denk eens aan een DAB+ radio. DAB+ wordt ook wel de digitale opvolger van FM genoemd. Vlamingen luisteren namelijk steeds meer d..
27 Sep Selexion neemt je mee naar GameForce
0 138
Op 5 en 6 oktober 2019 opent GameForce, de grootste Belgische gamebeurs, voor de 6de editie opnieuw de deuren. Hardcore AAA-gamers, cosplayers en virtual reality-fans kunnen hier hun lusten botvieren...
27 Sep Selexion gaat samen met Recupel op zoek naar vermiste koelkasten
Kim 0 417
Door te recycleren dragen we allemaal ons steentje bij aan het milieu. In België recycleren we goed en gaat het de goede richting uit. Maar toch is er nog werk aan de winkel! Wist je dat een verkeerd ..
10 Sep Voor het eerst op kot? Ontdek snel onze tips en tricks!
Kim 0 458
Momenteel rusten de studenten nog even uit van een zware examenperiode, maar binnenkort is het weer zover: de start van het nieuwe academiejaar! Ga jij dit jaar (voor het eerst) op kot wonen? Dan hebb..
05 Sep 5 tips voor het perfecte kopje koffie
Kim 0 272
Hoe drink jij jouw koffie het liefst? Een heerlijke cappuccino, een krachtige espresso of toch maar liever een deca? Wat van belang is, is de techniek en de liefdevolle manier waarmee de koffie wordt ..
30 Aug 5 tips voor de drukke huisman en -vrouw
Micheline 0 108
Begin september zwaaien de schoolpoorten open en is voor het merendeel onder ons de vakantieperiode voorbij. Traditioneel worden er agenda’s opgemaakt volgens de activiteiten van de kinderen en krij..
29 Aug De beste geluidsoplossing voor je tv
Micheline 0 326
Met een soundbar zorg je voor een beter geluid en dus voor meer tv-genot, zeker nu het najaar tv-seizoen in aantocht is!Zeker 90% van de huishoudens in België beschikt ondertussen over een smart tv of..
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 21