Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

10 Sep Voor het eerst op kot? Ontdek snel onze tips en tricks!
Kim 0 133
Momenteel rusten de studenten nog even uit van een zware examenperiode, maar binnenkort is het weer zover: de start van het nieuwe academiejaar! Ga jij dit jaar (voor het eerst) op kot wonen? Dan hebb..
05 Sep 5 tips voor het perfecte kopje koffie
Kim 0 98
Hoe drink jij jouw koffie het liefst? Een heerlijke cappuccino, een krachtige espresso of toch maar liever een deca? Wat van belang is, is de techniek en de liefdevolle manier waarmee de koffie wordt ..
30 Aug 5 tips voor de drukke huisman en -vrouw
Micheline 0 27
Begin september zwaaien de schoolpoorten open en is voor het merendeel onder ons de vakantieperiode voorbij. Traditioneel worden er agenda’s opgemaakt volgens de activiteiten van de kinderen en krij..
29 Aug De beste geluidsoplossing voor je tv
Micheline 0 45
Met een soundbar zorg je voor een beter geluid en dus voor meer tv-genot, zeker nu het najaar tv-seizoen in aantocht is!Zeker 90% van de huishoudens in België beschikt ondertussen over een smart tv of..
25 Jul (Virgin) mojito’s en verfrissende mocktails met de Domo My Lemonade
Kim 0 134
Twee liter water per dag drinken, dat heeft zo z’n voordelen. Je hebt meer energie, het helpt je af te vallen, het zorgt ervoor dat je huid er jonger en stralender uitziet en het staat garant voor een..
25 Jul Zeolith: perfecte droogresultaten voor elk type vaatwerk
Edgar 0 66
PerfectDry : de droogkampioen onder de vaatwassers.Plastic vaatwerk komt vaak nat uit de vaatwasser en moet nog met de hand gedroogd worden. Met onze PerfectDry vaatwassers met Zeolith-technologie..
15 Jul Ik ga op reis en neem mee… mijn fototoestel!
Kim 0 279
Als je op vakantie gaat, is het altijd leuk om je foto’s te delen en er achteraf van te genieten. Voor elk type vakantieganger bestaat er wel een ideaal fototoestel. Welk soort toestel past het best b..
10 Jul Hoogwaardige en smaakvolle Franse pannen
Micheline 0 152
Cocottes, sauteerpannen, koekenpannen, braad- en stoofpannen … we gebruiken ze quasi elke dag, maar staan er amper bij stil dat een aantal premium cookware merken Frans zijn. Le Quatorze Juillet, de..
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 17