Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

20 Jun Lekker smullen met de week van de eclair
Kim 0 16
Overheerlijke banketbakkersroom omhuld door lekker soezendeeg en een fijn laagje chocolade of glazuur to top it all off. De eclair is een echte publiekslieveling bij de Belgen. Dit oorspronkelijk Franse toetje zag in de 18de eeuw het levenslicht. Om ..
20 Jun Shoppen doe ik om de hoek
Kim 0 216
De #winkelhier-actie van Unizo is je vast niet ontgaan. Deze actie haalde de krantenkoppen doordat een aantal Hasseltse winkels op hun vitrine hadden aangekondigd dat ze de deuren sloten. Maar deze boodschap was fake en wilde de mensen even grondig w..
07 Jun Wat bak jij ervan? Enkele tips & tools voor perfecte patisserie!
0 36
Zelf heb ik nog maar 1 keer in mijn leven een taart gebakken. Maar ik geef toe: kookprogramma’s met snoezige cupcakes, prachtige taarten en heerlijk gebak, geven me goesting om zelf aan de slag te gaan. Een bakprinses zal ik wel nooit worden, maar me..
03 Jun Glutenvrij bakken: koekjes, brood en muffins
0 40
Gluten. Het lijkt wel een buzzwoord de laatste jaren. Gluten kan je vinden in verschillende soorten granen, zoals tarwe, spelt, rogge, gerst en haver. Als je glutenintolerant bent, geraakt het slijmvlies van je darm beschadigd als je één van deze gra..
13 May Je diepvriezer ontdooien? Zo doe je dat!
Kim 0 32
De zomer komt eraan en dat is het uitgerekende moment om je diepvriezer eens te ontdooien. Tijdens de vakantieperiode juli-augustus knijpen heel veel Belgen er graag tussenuit om op vakantie te gaan. Zo ook mijn gezinnetje.Eerlijk? Mijn diepvriezer i..
04 Apr Weg met de plasticsoep: enkele tips om je (plastic)afval te verminderen
Kim 0 50
De grote hoeveelheden plastic in de oceaan vormen een groot gevaar voor mens en dier. De zogenaamde plasticsoep is voor veel zeedieren dodelijk, omdat het niet op de biologische weg kan verteerd worden. Allerlei dieren – zelfs het kleinste zoöplankto..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6