De Sapcentrifuge van Philips: elk sapje zoals jij het wilt

De Sapcentrifuge van Philips: elk sapje zoals jij het wilt

 

door Annelies Van Kerkhove

juni 2017

Een versgeperst sapje als ontbijt of gezond tussendoortje? Heerlijk! Met de Sapcentrifuge van Philips tover je gemakkelijk de lekkerste smoothies en vruchtendrankjes in je glas. Sinaasappel of mango, tomaat of wortel? Mét, zonder of met een beetje pulp? Draai één keer aan de knop en de machine trakteert je op een vitaminekuur waar je blij van wordt.

Nu de zon weer van de partij is, halen wij onze mobiele airco, ons opblaaszwembad en onze sapcentrifuge tevoorschijn. De sapcentrifuge, ja, want van een versgeperst sapje koel je ook lekker af.

Precies de textuur die je wenst

Precies de textuur die je wenst

Wil jij geen, weinig of veel vezels in je drankje? De Sapcentrifuge van Philips maakt het je gemakkelijk om te kiezen — dankzij de FiberBoost-technologie. Draai aan de knop en de machine doet het werk. De constante snelheid en het unieke zeefontwerp geven je drankje precies de textuur die je wenst.


Gemakkelijk te vullen, gemakkelijk te reinigen

Gemakkelijk te vullen, gemakkelijk te reinigen

Je hoeft je fruit en groenten zelden in stukken te hakken. Je gooit ze gewoon in de grote vultrechter. De krachtige maar stille motor van 1000 watt doet in een handomdraai waar jij anders een kwartier voor moet zwoegen. En alles is nog gemakkelijk te reinigen ook.


Ons verdict

Ons verdict

Wij zijn erg onder de indruk van wat Philips hier heeft klaargespeeld. De Sapcentrifuge uit de Avance Collection is een waardevolle aanvulling van je keukenarsenaal — en een goede investering in je gezondheid. Eén minpuntje: de kunststof sapkan neemt soms de kleur, geur en smaak over van wat je erin gestopt hebt. Goed schoonmaken is de boodschap.

De sterke punten van de Sapcentrifuge op een rij:

  • Onnodig groenten en fruit te snijden dankzij grote vulopening
  • Ingebouwd reservoir vangt vruchtvlees op
  • Losse onderdelen kunnen in de vaatwasmachine
  • Saptextuur is instelbaar van helder tot gevuld met vruchtvlees
  • Gemakkelijk te reinigen zeef

De Sapcentrifuge van Philips haal je in onze webshop en onze winkels.

Naar boven