Maak kennis met het adembenemende design van de HP Spectre

Maak kennis met het adembenemende design van de HP Spectre

 

door Kelly De Ridder

december 2016

Vandaag volgt iedereen de dresscode van Apple. Die is nog steeds overwegend grijs. De HP Spectre, met z’n koperkleurige accenten op een schaduwzwarte body, is een absolute verademing. Deze ultradunne laptop verdient een plaats in elk designerinterieur.


Massieve soliditeit

Massieve soliditeit

Het display van de Spectre is volledig omgeven met beschermend Gorilla Glass. In het scharnier tussen het scherm en het onderstel zitten hoogkwalitatieve pistons. Het hele chassis bestaat uit aluminium en koolstofvezel - licht maar extreem stevig. Om maar te zeggen dat looks en duurzaamheid wél kunnen samengaan.

Nog iets: de Spectre meet 10mm in de diepte. Dat is zowat even dun als een AAA-batterijtje.


Geen compromissen

Geen compromissen

En toch levert de Spectre topprestaties af die dikkere laptops niet kunnen evenaren. Dat is te danken aan een bedachtzame samenwerking tussen designers en ingenieurs.


Mobiel

Mobiel

Hoe krijg je een grote batterij in de dunste en lichtste laptop? Door ze op te delen in verschillende platte cellen. Met meticuleuze precisie slaagden de ingenieurs van HP erin twee maal twee cellen in de body van de Spectre te krijgen. Daarmee, samen met slimme software, kun je urenlang comfortabel werken of ontspannen. Waar je ook bent.

En omdat de antenne nu bovenop het display zit, heb je ook in de verste hoek van de koffieshop een degelijke wifi-ontvangst.


Krachtig

Krachtig

De Spectre is waarschijnlijk de dunste notebook in de wereld met een Intel Core i5 of i7-processor. Tel daar een Intel HD grafische kaart, een SSD van 256 of 512GB en een RAM-geheugen van tot 8GB bij, en je hebt een laptop die ver boven zijn gewichtsklasse kan vechten. Hij zal er niet eens bij zweten: de Hyperbaric Cooling-technologie houdt de temperatuur van het chassis te allen tijde stabiel.

Voor de geïntegreerde luidsprekers werkte HP samen met Bang & Olufsen, het gerenommeerde audiobedrijf. En dat hoor je: geluiden zijn vol en krachtig, en hebben een groot dynamisch bereik.


Klaar voor morgen

Klaar voor morgen

Met de Spectre haal je de toekomst in huis. In een gewaagde zet heeft HP alle oude USB-ingangen vervangen door 3 USB C-ingangen. USB C staat voor snelle datatransfers, opladen langs beide kanten en optimale video-output. Het wordt de nieuwe universele standaard. Tot het zover is, kun je de adapter gebruiken die HP gratis bij de laptop insluit.


Koop nu online

Découvrez la conception fascinante du HP Spectre
Naar boven