Solden: het moment suprême voor een duurzame aankoop

Solden: le moment suprême voor een duurzame aankoop

 

door Sofie Geyskens

januari 2017

Heb jij vol ongeduld zitten wachten op de soldenmaand om iets te kopen? Gelijk heb je, want in januari kan je superkoopjes doen. Wij helpen je op weg om een slag te slaan waar je het hele jaar - en zelfs vele jaren - iets aan hebt!


Televisie met gebogen scherm

Televisie met gebogen scherm

Gebogen televisieschermen zorgden in 2015 voor een revolutie in televisieland. Het gebruik van de nieuwe OLED-technologie maakte het voor producenten mogelijk om televisieschermen nog platter en gebogen te maken, waardoor je een intensere kijkervaring krijgt. Bovendien is het contrast hoger.

Omdat de technologie nog nieuwer is, zijn gebogen televisies in het algemeen duurder dan platte LCD-schermen. In de solden kan je wel je voordeel doen: voor een OLED-televisie van LG betaal je maar liefst 300 euro minder in de maand januari (1498,90 in plaats van 1798,90 euro).


Energiezuinige koelkast

Energiezuinige koelkast

Investeren in een nieuwe koelkast betaalt zich terug in je energiefactuur. Fabrikanten slagen er dankzij betere elektronica in om hun toestellen steeds energiezuiniger te maken. Een oude koelkast met een C-label gebruikt jaarlijks al snel dubbel zoveel als een nieuwe met A+++-label. Het is een toestel dat 24 uur op 24 ingeschakeld is, en zo kunnen de kosten snel oplopen.

Bovendien kan je tijdens de solden ook nog eens besparen op de aankoopprijs van je nieuwe koelkast. Eén keer investeren betekent dus tweemaal besparen. Zo betaal je voor deze Bosch KGN36NL30 slechts 548,90 in plaats van 649,99 euro. Eén keer investeren betekent dus tweemaal besparen.


Wasmachine

Wasmachine

Ook een zuinigere wasmachine rendeert altijd. Met een nieuwer model bespaar je niet enkel op je energierekening, maar ook op je waterfactuur. Twintig jaar geleden verbruikte de gemiddelde machine nog dertien liter water per wasbeurt, nu is dat nog slechts zes liter. Wil je zo weinig mogelijk energie en water verbruiken, kies dan voor een wasmachine met energieklasse A+++.

Bij aankoop van deze Beko-wasmachine doe je in de soldenmaand meer dan 100 euro profijt.


Snellere laptop

Snellere laptop

Werk jij al een tijdje op een verouderde laptop en ben je toe aan een nieuwer en sneller exemplaar? Dan is het nu het moment om je slag te slaan. De kwaliteit en snelheid van computers wordt steeds beter, en toch zijn laptops vandaag de dag heel wat goedkoper geworden dan pakweg vijf jaar geleden.

In januari krijg je bij sommige modellen nog een extraatje. Zo krijg je bij de Acer ASPIRE ES1-331-C5TD een Canon-printer, helemaal gratis.


Espresso-apparaat met koffiebonen

Espresso-apparaat met koffiebonen

Ben je een echte koffieliefhebber? Dan gaat er niets boven een espresso-apparaat met koffiebonen. Er zijn verschillende – vaak goedkopere - toestellen op de markt waar je instant koffie mee kan maken, maar die kunnen niet tippen aan the real thing. De prijs is vaak een argument om toch voor iets minder te gaan, maar tijdens de solden wordt daar een mouw aan gepast.

Voor een Delonghi Espresso Magnifica betaal je in januari slechts 349,90 euro in plaats van 599,99.


iPhone 6

iPhone 6

De iPhone van Apple blijft een zeer populair toestel: de nieuwe 7-reeks is net uit op de Belgische markt, en verwacht wordt dat dit de populairste iPhone-reeks ooit zal worden. Wil je wel een iPhone, maar geef je liever wat minder geld uit? Dan is de iPhone 6 een ideaal koopje tijdens de solden. Je betaalt slechts 699,99 in plaats van 749,99 euro. Daarbovenop krijg je er ook een gratis cover en screenprotector bij.


Supersolden bij Selexion

Supersolden bij Selexion

Bij Selexion kan je nog meer solden jagen: op honderden producten krijg je heel de maand januari fikse kortingen.


Naar boven