Unieke combinatie van design & technologie

Unieke combinatie van design & technologie

 

door Steven Van Eylen

december 2016

Loewe is de Duitse grootmeester in tv en audio. Anno 2016 geldt die stelling meer dan ooit. Want met de One- en de bild-serie levert Loewe opnieuw uitzonderlijke producten.


Loewe One: Duitse Gründlichkeit voor een instapprijs

De Loewe One: Duitse Gründlichkeit voor een instapprijs

Betaalbaar design

De Loewe One is meer dan een televisie. Van de aluminium voet over de iconische power-knop tot het ultradunne frame: de One is een testament voor zijn tijd. Tel daar een geïntegreerd soundsysteem bij van twee keer 20W en je hebt een toestel waar ‘premium’ op staat geletterd. En toch is het prijskaartje uitzonderlijk scherp.

Vier keer haarscherp

De Loewe One is beschikbaar in vier varianten. De 55- en 65-inch-toestellen hebben een Ultra High Definition-scherm met Edge-LED backlights. De compactere modellen van 32 en 40 inch hebben een full HD-scherm. In elk model zit Loewes geavanceerde Image+ Active-technologie, die scherpte, contrast, saturatie en zwartuniformiteit nog verder optimaliseert.


Loewe bild 7: puur theater

De Loewe bild 7: puur theater

Loewe staat al jaren bekend voor de unieke manier waarop het design met technologie weet te combineren. Vorige week nog transformeerde Loewes creatief directeur Bodo Sperlein een vroegtwintigste-eeuwse ambassade in een modern toonbeeld van design. Centraal stond een Loewe bild 7.

De nieuwe bild 7 breekt met de huidige trend in tv-design. Minimalisme voert de boventoon, maar onder de oppervlakte schuilt een gewaagd ontwerp. Schakel de tv in, en een theatrale ervaring ontvouwt zich. Het scherm schuift automatisch naar boven om een slanke soundbar te onthullen. Die is verrassend krachtig: met zes drivers (120W) en vier basmembranen vul je de volledige ruimte met cinematisch geluid.

Zwart wordt nog zwarter

Een goeie televisie staat of valt met z’n schermkwaliteit. Het ultradunne UHD-paneel van de Loewe bild 7 stáát er: oledtechnologie met individueel verlichte pixels zorgt voor heel scherp contrast en reduceert reactietijden tot minder dan een microseconde. De bild 7 is uitgerust met Loewes Vantavision. De technologie is geïnspireerd op Vantablack, de zwartste materie op aarde. En dat zie je eraan: zwart wordt nog zwarter.


Vind je Loewe bij Selexion

Vind je Loewe bij Selexion

In onze webshop hebben we een volledige divisie toegewijd aan Loewe-tv en –audio. Je vindt er de Loewe One-modellen, maar ook de bild 7 zit in het assortiment.

Koop nu online


Naar boven