Waarom kiezen voor een gaming pc?

Welke gaming notebook past het best bij jou?

 

door Kelly De Ridder

februari 2017

Hieronder maak je kennis met de Gaming notebooks van MSI. Er zit voor iedere gamer wel een geschikt model in de line-up, want deze bestaat maar liefst uit vijf series. Binnen deze vijf series zijn er verschillende configuraties mogelijk. Voor het volledige gamma kan je best een kijkje nemen in onze webshop.


Gaming notebooks voor de casual gamer

Casual gamer

Ben je een casual gamer? Dan is de GL serie écht iets voor jou! De GL serie is de instapcategorie gaming notebooks van MSI. Deze notebooks zijn voorzien van goede gaming hardware en een beperkt aantal gaming features, zoals bijvoorbeeld Nahimic Audio Enhancer, waarmee je het geluid van je headset kan optimaliseren en geluidsprofielen instellen die aansluiten bij jouw gamewensen. Sinds de update naar Nahimic 2 zit er ook Soundtracker in waarmee je kan zien waar het geluid vandaan komt én krijg je gratis een jaar X-split gamecaster meegeleverd waarmee je je gameplays professioneel kan streamen.


Gaming notebooks voor de performance gamer

Performance gamer

Ben je een performance gamer? Kies dan een notebook uit de GP serie. De GP serie notebooks lijken op die uit de GL serie, maar zijn voorzien van een wit verlicht toetsenbord, wat gamen in donkere ruimtes een stuk prettiger maakt. Verder hebben de GL en GP notebooks dezelfde features. Naast de hierboven genoemde features beschikken de GP notebooks van MSI ook over een Steelseries toetsenbord en een speciaal koeldesign – CoolerBoost, waarmee je altijd het beste uit de videokaart haalt.


Gaming notebooks voor de enthusiastic gamer

Enthusiastic gamer

Een enthusiastic gamer? De GE serie van MSI past je als gegoten. De notebooks in de GE-serie hebben allemaal een fullcolour verlicht toetsenbord. Op het vlak van features zit er behoorlijk wat verschil tussen de GL/GP serie enerzijds en de GE serie anderzijds. Zo zijn GE notebooks bijvoorbeeld voorzien van een Killer netwerkchip die je verzekert van soepele upload- en downloadprocessen en zorgt voor een lagere wachttijd en minder storingen. Verschillende notebooks in de GE-serie zijn bovendien VR ready. Ook op het gebied van audio zijn er duidelijke verschillen: met SABRE Hifi duw jij de grenzen van jouw gaming gear verder dan ooit.


Gaming notebooks voor de urban business gamer

Urban business gamer

Ben jij dé urban business gamer? Dan heb jij een notebook uit de GS serie van MSI nodig. De GS-serie notebooks zijn qua features identiek aan de notebooks uit de GE serie, er is één heel belangrijk verschil: de GS serie gaming notebooks zijn namelijk superdun. Met een dikte van nog geen 18 mm en 1,9 kilo heb jij een 15,6 inch gaming notebook voor je. Ook al is deze notebook superdun, dit doet geen afbreuk aan de prestaties! Deze notebook heeft namelijk een Nvidia Geforce GTX 1060 aan boord. Zeer handig om even snel naar je vrienden te trekken met zo’n lichtgewicht, toch?


Gaming notebooks voor de ultieme gamer

Ultieme gamer

Een ultieme gamer heeft nood aan een ultieme notebook, en die vind je in de GT serie van MSI. In de GT serie gaming notebooks vind je het beste van het beste. Niets is te gek: een 120 hz scherm, een notebook met 2 keer een Geforce GTX 1080 aan boord of zelfs een mechanisch toestenbord. Bovendien zijn deze notebooks uitgerust met features als Tobii Eyetracking, waarmee je games kan besturen met je eigen ogen!

Naar boven