CALOR for 100 years

MAAK KANS OP EEN GESCHENKBON VAN €50
BIJ PARIS XL

Geselecteerde tag: ''

 

 

CALOR STOOMGENERATOR PRO EXPRESS CARE

CALOR STOOMGENERATOR PRO EXPRESS CARE

Meer vermogen, meer zorg voor je kleding, langere levensduur

Draag perfect zorg voor je kleding

Exclusieve Spiral Protect-technologie voorkomt vlekken op je kleding. De beste barrière tegen vuile druppeltjes die in het strijkijzer kunnen achterblijven: het verandert ze in stoom.

Hogedruk-stoomgenerator

Met Pro Express Care geef je je kledingstukken de zorg die ze verdienen. Dankzij de dubbele bescherming blijft je kleding er mooi uitzien, terwijl de hogedrukstoom en 3 optimale stoom-/temperatuurinstellingen ervoor zorgen dat het textiel perfect kan worden gestreken.

Wil je graag meer weten over deze Calor Pro Express Care? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Tags: calor strijkijzer huishouden

 

 

 

 

CALOR ONTKREUKER ACCESS STEAM

Calor Ontkreuker Access Steam

Zie er in no time geweldig uit!

Een nieuwe manier om voor uw kleren te zorgen

U hoeft niet langer uw strijkplank mee te zeulen, een gewone kledinghanger is al wat u nog nodig hebt om kreuken eenvoudig te verwijderen!

Verwijder in geen tijd zowat alle kreuken uit uw dagelijkse kleren!

Met de handstomer van Calor ziet uw kledij er altijd piekfijn uit en verwijdert u in een handomdraai zowat alle kreuken uit alle mogelijke stoffen. Dankzij de Access'Steam met een snelle opwarmtijd, zonder strijkplank en uiterst eenvoudig in gebruik is het verzorgen van uw kleding nooit zo makkelijk geweest.

Meer informatie over de Calor Acesss Steam kan je hier vinden.

 

Tags: calor ontkreuker huishouden

 

CALOR EPILEERAPPARAAT SKIN RESPECT EP8030C0

CALOR EPILEERAPPARAAT SKIN RESPECT EP8030C0

Geavanceerde epileertechnologie voor snelle, langdurige resultaten

Dankzij de hogeprecisietechnologie van de pincetten, met een wijde opening voor optimale druk, verwijdert Skin Respect zelfs de kortste haartjes (0,5 mm) nauwkeurig en zonder ze af te breken, terwijl het haargeleidesysteem in één beweging optimale doeltreffendheid garandeert. Het grote actieve epileeroppervlak voor sneller epileren is zo ontworpen dat het de huid optimaal bedekt en er een maximumaantal haartjes kunnen worden verwijderd in één beweging. Met exclusieve technologie die deze epileermachine efficiënt zijn werk laat doen in elke positie en met een rondingensensor die zich aan alle lichaamsrondingen aanpast, voor groter comfort en maximale doeltreffendheid.

Wil je dit Calor Epileerapparaat meteen bestellen of wil je er meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem gerust contact op met onze klantendienst.

 

Tags: calor scheer epileerapparaat benen lichaam

 

Naar boven