Canon 716 Cyan

€59,99

Winkelvoorraad

Ruime voorraad
Beperkte voorraad
1-3 werkdagen

 • Gratis verzending vanaf €20 & gratis retour van alle bestellingen in België
 • 14 dagen bedenktijd om uw product te beoordelen
 • Uitgebreid aanbod aan extra services
Canon 716 Cyan - Foto & Video
 Afbeelding vergroten
 • Canon 716 Cyan - Foto & Video

Canon 716 Cyan

  PRODUCTINFORMATIE

  Overzicht

  Canon 716 Cyan
  Fabrikantencode: 1979B002
  Productinformatie

  De 716 Cyaan-cartridge produceert circa 1500 pagina's (gemeten volgens ISO 19798).

  Sommige dingen zijn voor elkaar gemaakt. Canon-toners zijn ontworpen om naadloos samen te werken met Canon-printers en je de snelle hechtprestaties en prints van hoge kwaliteit te bieden, die je verwacht. Canon-tonertechnologie garandeert ongeëvenaarde resultaten. Vertrouw op Canon-toners voor prachtige prints die lang mooi blijven.

  Blijf genieten van hoogwaardige prints
  Originele Canon All-in-One cartridges garanderen superieure printkwaliteit. Ze bevatten alle essentiële print-elementen met een bepaalde levensduur, zodat de machine weer zo goed als nieuw is zodra de All-in-One cartridge is vervangen.

  Kwaliteitsbewaking
  Met originele Canon-cartridges weet u zeker dat iedere cartridge uitstekende prestaties levert. Cartridges die opnieuw zijn gevuld, leveren mogelijk niet dezelfde printkwaliteit als nieuwe Canon-cartridges omdat de interne componenten mogelijk geheel of gedeeltelijk versleten zijn.

  De productie en samenstelling van tonercartridges is een complexe procedure waarbij honderden processen betrokken zijn. Canon heeft echter een enkel geautomatiseerd productiesysteem ontwikkeld waarmee door middel van hoogstaande productietechnologie de hoogwaardige cartridges worden gemaakt die klanten van Canon verwachten.


  Voorkom afzichtelijke lijnen

  De lichtgevoelige drumeenheid is een van de gevoeligste beeldverwerkingscomponenten in de printer. Nieuwe Canon-cartridges zorgen ervoor dat zich op de drum en fixeerroller geen tonerdeeltjes ophopen. Dit voorkomt afzichtelijke lijnen, waas en grijze achtergronden. Tevens voorkomt het schade aan uw printer. Originele Canon-toner garandeert een correcte werking van de drumeenheid, en zorgt keer op keer voor heldere, schone documenten.

  Schonere werkomgeving
  Canon's exclusieve rol-laadtechnologie garandeert ozonvrije uitstoot. Deze schone technologie is niet schadelijk voor de menselijke gezondheid of het milieu en maakt de cartridge zelfs compacter omdat er minder onderdelen nodig zijn. Bovendien zijn alle Canon-toner en -cartridges ongevaarlijk. Dit houdt in dat voor Canon-cartridges geen speciale behandeling of verwerking vereist is.

  Eenvoudig te recyclen
  Originele cartridges kunnen worden gerecycled in het kader van Canon's recycleprogramma om de hoeveelheid afval te reduceren. Als u meer wilt weten over het programma of een gratis retourformulier wilt aanvragen, gaat u naar Canon's cartridgerecycling-pagina.
   
   

  Specificaties

  Product

  • Merk
   Canon
  • Fabrikantencode
   1979B002
  • EAN
   4960999610924

  Algemeen

  • Type
   Toner 
  • Printcapaciteit in pagina's
   1500 
   De hoeveelheid pagina's die de printerbenodigdheden kunnen printen, uitgedrukt in pagina's.×
  • Compatibiliteit
   I-SENSYS LBP5050, LBP5050N, MF8030CN, MF8040Cn, MF8050CN, MF8080Cw 
   Een apparaat kan met een ander apparaat of accessoire worden verbonden.×

  PhysicalProperties

  • Kleur
   Cyaan
  Meer specificaties
  Canon 716 Cyan - Foto & Video

  Canon 716 Cyan

  € 59,99
  Naar boven