Menu
Your Cart

Canon HD Book

Het leven in HD. Digitale foto's kunnen in enkele seconden worden gedeeld, maar niets is zo geweldig als een geprinte foto. Maak daarom zelf eens een fotoboek van hoge kwaliteit met hdbook. Een gepersonaliseerd fotoboek, professioneel geprint en gebonden, brengt foto's tot leven en is uitermate geschikt voor het vastleggen van herinneringen, waardoor het een ideaal cadeau is voor vrienden en familie.

Met de hdbook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. Download de software vanaf een van de verkoopwebsites naar je pc of Mac, selecteer je foto's en tekst en je fotoboek is klaar om te worden geprint.

Beheer hier je HD Book account.

Bestel je HD book hier

De prijzen van een 24 pagina HD book vind je hieronder. Heb je meer pagina's nodig? Dat kan. Selecteer eenvoudig het gewenste aantal pagina's in de bestelmodule.

Vierkant 127x127mm €29,99
Vierkant 210x210mm €44,99
Vierkant 300x300mm €99,99
A5 210x150mm €39,99
A4 300x210mm €49,99
A3 300x420mm €109,99

Stap 1

Selecteer je foto's

Kies je favoriete afbeeldingen die je wilt laten zien in je hoogwaardige fotoboek. Ideaal als persoonlijk cadeau of gewoon om warme herinneringen met familie en vrienden te delen.

Stap 2

Download de HD-Book software

Met de hdbook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. Download de software naar je pc of Mac, selecteer je foto's en tekst en je fotoboek is klaar om te worden geprint.

Windows Mac

Stap 3

Geniet van je herinneringen

Het gepersonaliseerde fotoboek wordt geprint met een ultramoderne Canon DreamLabo 5000-printer. Je ontvangt binnenkort een fotoboek van professionele kwaliteit met levendige en levensechte foto's en scherpe tekst.

Flat spread binding

Voor alle fotoboeken wordt platte binding gebruikt, zodat je afbeeldingen kunt verspreiden over twee pagina's zonder dat een deel van de foto's tussen de pagina's verdwijnt. Met dubbelzijdig fotopapier van hoge kwaliteit kun je je boek uitbreiden van 24 tot 100 pagina's zonder dat het ten koste gaat van de smalle rug van het boek.

Jouw herinneringen in HD

Bekijk en voel de superieure kwaliteit van een hdbook. Canon's High Definition printtechnologie met 7 inkten biedt zeer gedetailleerde foto's met natuurlijke huidtinten en levensechte kleurenreproductie. Levendige kleurenfoto's die van de pagina springen, terwijl vloeiende kleurovergangen zwart-witfoto's een klassieke look geven.

Een formaat dat bij je smaak past

Vierkante formaten zijn beschikbaar in 127 x 127 mm, 210 x 210 mm en 300 x 300 mm. Je kunt kiezen voor liggend of staand in A5 en A4, of liggend in A3. Zo vind je altijd het perfecte formaat voor je persoonlijke fotoboek.

Een hoogwaardige afwerking

Het speciaal ontworpen papier voor Canon-printtechnologie biedt je geprinte HD-foto's met een premium afwerking. Je kunt kiezen voor Luster-papier met een structuur die gelijk is aan traditionele prints van fotolabs, of voor Glosssy-papier met een gladde, hoogglansafwerking.

Canon HD Book