Communiecadeau kopen tips & advies

 

Mei is traditioneel de maand van de communiefeesten. Voor communicantjes begint het stilaan te kriebelen, hun grote dag komt steeds dichterbij. Ook de kinderen met een lentefeest maken zich op voor hét evenement van het jaar.

 
 
 

Communie of lentefeest?

De communie is voor heel wat kinderen en hun ouders een belangrijke gebeurtenis in hun leven. Dit moment kenmerkt hun eerste stap naar volwassenheid volgens de katholieke kerk en daar mag de nodige aandacht aan gegeven worden. Naast de plechtigheid die in de kerk plaatsvindt, is de communie voor veel mensen dan ook een uitstekende reden om een feest te organiseren, in familieverband.

Voor wie niet gelooft in God, is er een alternatief: het lentefeest. Met het lentefeest vieren we de overgang naar een nieuwe fase in het leven van een kind: kleuters worden kinderen en met de eerste leerjaren komen ook de eerste levensvragen.

 
 

Alcatel One Touch Go

One Touch GoAlcatel - €148,99

 
LG 32LF510B LED TV

32LF510BLG - €279,90

 
Nikon Coolpix S33

Coolpix S33Nikon - €99,95

 
 
Ontdek al onze communiecadeaus
 
 

iPad Mini 16GB Wifi

iPad Mini 16GB WifiApple - €299,99

 
Samsung MM-J430D

MM-J430DSamsung - €199,99

 
Satellite C70-C-1C7

Satellite C70-C-1C7Toshiba - €499,99

 
 

Het juiste communiecadeau kiezen?

Een fiets, een eerste horloge of een gegraveerd armbandje... vroeger waren dit de traditionele communiegeschenken. Tegenwoordig mogen de cadeaus voor een communie of lentefeest iets hipper en meer fun zijn. Kinderen hebben hier vaak zelf inspraak in, en stellen hun verlanglijstje op. Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau voor een communie of lentefeest? Hieronder vindt u enkele felbegeerde cadeaus terug:

Tablet

Tablets zijn erg populair bij kinderen. Een tablet kan niet enkel gebruikt worden om spelletjes te spelen of filmpjes te bekijken, maar ook om op een speelse manier te leren aan de hand van intuïtieve apps op maat van uw kind. Een tablet is dus een cadeau waar een kind elke dag opnieuw plezier aan zal beleven!
 

Smartphone

Een smartphone is zonder twijfel een cool cadeau voor een communicant. Als u een communiecadeau wilt kopen dat sowieso in de smaak valt, zit u met een smartphone dus zeker goed! Daarnaast zal u ook scoren bij de ouders, want een smartphone bezorgt hen een gerust hart.
 

Laptop

Als u een communiecadeau wilt kopen dat gegarandeerd in de smaak valt, kies dan voor laptop. Een laptop biedt immers oneindig veel mogelijkheden en is dus een cadeau dat niet meteen aan de kant zal worden geschoven of in een lade verdwijnen. Integendeel!
 

Drone

Wat dacht u van een drone? Drones zijn aan een sterke opmars bezig: iedereen is dol op deze compacte, vliegende en springende gadgets. U zal er ongetwijfeld ook uw communicant mee kunnen plezieren.
 
 

Uw communiegeschenk online bestellen op Selexion.be

Een cadeau voor de communie of lentefeest kan u ook eenvoudig en snel online bestellen. Kies uw cadeau op onze webshop, leg het in uw winkelmandje en laat het bij u thuis leveren of haal het af in de Selexion winkel in uw buurt.

 
 

Kaartjes voor communie of lentefeest

Tegenwoordig maakt u zelf de mooiste uitnodigingen en kaartjes voor het communiefeest of lentefeest van uw kind. Wat ook uw stijl is, retro, hip of liever klassiek, er is voor elk wat wils. Door uw communiekaartjes zelf te maken en bezorgt u uw familie en vrienden een mooi aandenken aan het communie- of lentefeest van uw communicant.

 
Naar boven