Shop op merk

 
 
Sporthorloges
Haal meer uit je prestaties
Connected Health
Gezondheid binnen handbereik
mm3.jpg
3D printing
Ontdek de mogelijkheden

COMPUTER & MULTIMEDIA

Wij hebben een groot aanbod aan multimedia en computerproducten met daarin o.a. laptops en computers, tablets, printers en scanners, GPS, MP3-spelers en tal van toebehoren.

Zoekt u een computer? Het aanbod aan computers is tegenwoordig zo divers dat we eerst samen met u enkele knopen moeten doorhakken. U kan gaan voor een klassieke desktop computer of voor een draagbare laptop, maar daar stopt het aanbod niet. Tegenwoordig is er ook een zeer groot assortiment aan tablets of tablet pc’s van verschillende formaten. U kunt uzelf dus best eerst even afvragen hoe draagbaar uw apparaat moet zijn en welke van deze u het best zou passen. Als u dit belangrijk vraagstuk voor uzelf hebt opgelost, rest er u nog te kiezen tussen apparaten van verschillende merken en met verschillende specificaties. Als u niet meteen thuis bent in deze wereld staat er altijd wel een vakman voor u klaar om u bij te staan met raad en daad.

Ook hebben wij bij Selexion heel wat pc-toebehoren, benodigdheden en accessoires voor u in de aanbieding zoals printers, scanners, monitoren etc., maar ook netwerkbenodigdheden, opslagmogelijkheden en een mooi aanbod aan software. Voor ieder wat wils.

Naast ons computeraanbod hebben wij voor u in onze multimediasectie ook nog een mooi assortiment aan GPS-apparaten en MP3-spelers. Ook voor deze apparaten voorzien wij ook een uitgebreide selectie aan accessoires zodat u zeker zal vinden wat u zoekt.

Uw vakman helpt u graag uw keuze te verfijnen in de winkel in uw buurt of u bestelt uw product online en dan kan u het bij u thuis laten leveren.

Naar boven