1.jpg

Een chromebook, iets voor u?

Chromebooks zien er uit als een standaard laptop, maar hebben dankzij het besturingssysteem Chrome OS standaard de populairste en gebruiksvriendelijkste Google-producten in huis (o.a. Google Zoeken, Gmail, YouTube en Hangouts) en zijn al beschikbaar vanaf €269. Verder beschikken ze over ingebouwde cloudopslag (waardoor je nooit meer data kan verliezen en je je gegevens bovendien heel gemakkelijk controleert), en zijn ze uitgerust met meerdere beveiligingslagen (geen losse beveiligingssoftware meer nodig).

Andere voordelen? Ingebouwde connectiviteit en automatische updates, en een opstartsnelheid van minder dan tien seconden, waar dat bij standaard computers gemiddeld 30 is. Dankzij de dual-band wifi is de gebruiker ook heel snel online. En wanneer er dan toch geen internetverbinding zou zijn op de plaats waar men, kan men nog altijd de handige offline apps van Gmail en Google Documenten gebruiken. Kortom, chromebooks zijn ideaal voor mensen die hun computer vaak en snel nodig hebben om (studie)materiaal te delen en te beheren, graag up to date blijven wat elektronica betreft, en het graag betaalbaar houden.

In onze winkels en de webshop zijn chromebooks van HP en Acer beschikbaar, elk met hun eigen extra voordelen. De chromebooks zijn er het beste bewijs van: wie dacht dat laptops door de komst van tablets en smartphones voorgoed uit de markt zijn gespeeld, moet zijn mening herzien.Naar boven