Op zoek naar Computerwinkels in Gent? Bij selexion.be vindt u alle Computerwinkels terug in de gemeente Oost-Vlaanderen. Dankzij ons netwerk van meer dan 150 winkels verspreid over België kunt u zeker wel een gespecialiseerde winkel vinden in uw buurt.

banner_winkelpagina_nl.png

Vind Computerwinkels in de buurt van Gent?

Computerwinkels in Gent.

U woont in de buurt van Gent en wilt een overzicht van alle Computerwinkels? Hieronder vindt u alle Computerwinkels in Gent op één pagina!

Onze Selexion winkels in Gent kunnen u niet alleen te woord staan in uw plaatselijk dialect (Gents), zij kennen ook Gent uit hun broekzak of u nu in de Brugse Poort (Rooigem), Bloemekenswijk, Moscou, Rabot, Stationsbuurt Zuid, Watersportbaan, Gras- en Korenlei, de Bijloke, het Gravensteen, het Citadelpark, de Kouter, het St-Pietersplein, Portus Ganda, De Torens, de Vrijdagmarkt of in een andere Gentse buurt woont. Dit kan handig zijn wanneer u de goederen thuis wilt laten leveren of wat bij een defect?
Om alle 248.000 inwoners te bedienen zijn er maar liefst 6 Selexion vakmannen in de regio Gent verspreid op een oppervlakte van 156,2 km². Zo is er zeker een vakman in Gent die u snel te woord kan staan en altijd dichtbij is, ook wanneer u advies wenst na uw aankoop online in onze webshop!

Gespecialiseerde Selexion winkels in Gent

  • GRATIS VERZENDING EN RETOUR
    Gratis verzending vanaf €20 & gratis retour van al uw bestellingen in België.
  • OPHALEN & RETOUR IN EEN WINKEL
    Haal uw bestelling op of breng uw artikel retour bij de Selexion winkel in uw buurt.
  • KLANTENDIENST
    Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot zaterdag van 9u tot 18u.
Naar boven