Pagina-cookware-top.jpg
  Koken is fun! Zeker als men met de kwaliteitsvolle apparaten en handige keukenhulpjes aan de slag kan. Selexion adviseert u graag, niet alleen over de voor u meest geschikte toestellen, maar ook wat betreft aangepaste potten en pannen, messen, raspen, snijplanken, bakvormen en kookgerei allerhande.Zelfs de gedekte tafel ziet er na een bezoekje aan Selexion helemaal tiptop uit. Ontdek ons cookware-gamma hier of spring eens binnen bij uw Selexion vakman voor gericht advies.

Welke pan kies ik voor vis, steak of gebakken aardappeltjes? Mag ik deze pot ook in de oven schuiven? Is deze tajine of cocotte wel geschikt voor gebruik op een inductiekookplaat? Kan ik ook stoomkoken in de magnetron? Met welke vormpjes maak ik moelleux of cupcakes? Veel vragen waar uw Selexion vakman een deskundig antwoord op kan geven. Omdat koken meer is dan alleen maar een oven, kookplaat, keukenrobot of mixer, vindt Selexion het belangrijk om u ook op vlak van ‘cookware’ deskundig en persoonlijk te adviseren. Het zeer ruime gamma aan keukenhulpjes en kookgerei vormt een logische aanvulling van het elektro-assortiment waar de Selexion vakman al jaar en dag mee vertrouwd is.
 
Pagina-cookware-middle.jpg
  Van het vuur naar de tafel.

Uw Selexion vakman houdt de vinger aan de pols van wat er allemaal nieuw en innovatief is. Zowel in de webshop als in de winkel vindt u de laatste nieuwe hebbedingen voor de keuken en de gedekte tafel. Ook hier geldt: kwaliteit duurt het langst. Degelijkheid staat centraal, of u nu op zoek bent naar een pan, mes, snijplank of kurkentrekker. Hobbykoks met gastronomische ambities kunnen aan de slag als een heuse chef-kok met het beste materiaal. Het mooiste glaswerk, servies en bestek, ook verkrijgbaar bij Selexion, vormt de kroon op het culinaire werk. Daarnaast zijn er ook allerlei hulpjes die de alledaagse kookklus vereenvoudigen. Lekker én gezond koken wordt plots een stuk makkelijker. Op zoek naar een origineel cadeau? Ook dan loont het de moeite een kijkje te nemen naar het Selexion cookware-aanbod.
 
Pagina-cookware-bottom.jpg
Naar boven