Menu
Your Cart

DCS-8515LH

DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
DCS-8515LH
  • Merk D-Link
  • Model DCS-8515LH
€ 129,99
Excl. BTW: € 107,43

Your Home, Only Smarter.

De mydlinkTM HD Pan & Tilt Wi-Fi-camera biedt een reeks functies waarmee u dag en nacht grote delen van uw huis of kantoor effectief kunt bewaken. Met de pan/tilt-functie kan de camera een groot gebied in de gaten houden, terwijl het geïntegreerde nachtzicht u ook 's nachts perfecte bewaking biedt. Zelfs kleine details kunnen worden vastgelegd met de 720p HD-resolutie, terwijl bewegings- en geluidsdetectie u onmiddellijk waarschuwt wanneer er iets onverwachts gebeurt, waardoor u extra gemoedsrust krijgt.

Gemotoriseerde Pan & Tilt

De DCS-8515LH maakt gebruik van een megapixelsensor met hoge resolutie en een gemotoriseerde draai- en kantelfunctie om u een volledig beeld te geven van een hele kamer, zowel voor- als achterkant, met een enkele camera. U kunt snel een groot gebied scannen en inzoomen op specifieke gebieden voor meer details. Voor het gemak kunt u ook specifieke posities instellen, zodat u snel en gemakkelijk toegang heeft tot bepaalde interessegebieden. Bovendien kunt u door Auto Motion Tracking automatisch een voorwerp blijven volgen terwijl het zich verplaatst, de camera beweegt via Pan & Tilt mee en houdt zo het voorwerp constant in beeld. Met het ingebouwde nachtzicht kunt u zelfs in volledige duisternis beelden bekijken en opnemen.

Onmiddellijke melding met video-opname

Ingebouwde beweging- en geluidsdetectie waarschuwt u automatisch en begint met opnemen als beweging of geluid wordt gedetecteerd. Met de geïntegreerde microSD-kaartsleuf of het optionele gratis/betaalde mydlinkTM cloud-abonnement kunt u video's en snapshots lokaal of in uw persoonlijke cloudopslag opslaan. U kunt zelfs opgenomen video's van overal ter wereld afspelen en downloaden op uw smartphone of tablet. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u met familieleden praten terwijl u ze op uw scherm bekijkt.

Doe het allemaal met de mydlinkTM-app

U kunt uw camera in een mum van tijd instellen met de nieuwe mydlinkTM-app voor uw smartphone of tablet. Eenmaal ingesteld, kunt u uw camera bekijken en beheren vanaf elke locatie met een internetverbinding. Met andere mydlinkTM Smart Home-producten kunt u automatiseringsregels instellen via interactie en planning. Met de One-Tap-functie kunt u eenvoudig meerdere apparaten in- en uitschakelen, ook detectie-waarschuwingen kunt u met een simpele tik aan- of uitzetten. Hiermee kunt u scenes aanmaken voor wanneer u thuis of weg bent.

Smart Home Compatible

Bekijk de liveweergave op uw camera met het geluid van uw stem! Ervaar het gemak van handsfree bediening via Amazon Alexa en Google Assistant met compatibele Amazon Echo- en Google Home/Chromecast-apparaten (afzonderlijk verkrijgbaar) om eenvoudig te zien wat er thuis gebeurt via stemcommando's. Maak uw huis slimmer door huis-automatisering met IFTTT. Laat bijvoorbeeld automatisch een lamp aangaan als er beweging of geluid wordt gedetecteerd, of stuur een sms/e-mail om u van dergelijke gebeurtenissen op de hoogte te stellen.

- Bekijk uw camerabeeld op afstand van overal ter wereld, op uw smartphone of tablet
- Gemotoriseerde pan en tilt met een ??horizontale kijkhoek van 105° en een verticale kijkhoek van 340°
- Automatische pan en tilt om een bewegend object te volgen
- Hoogwaardige 720p HD-beelden
- Geïntegreerd nachtzicht
- Bewegings- en geluidsdetectie met onmiddellijk push bericht
- Neem videoclips en snapshots naar uw persoonlijke cloudopslag of naar de geïntegreerde microSD-kaartsleuf
- Ingebouwde microfoon en luidspreker voor tweerichtingscommunicatie
- Werkt met mydlink Smart Home-apparaten, Amazon Alexa, de Google Assistent en IFTTT
- Verbindt met het bestaande Wi-Fi-netwerk in uw huis

Product
EAN 0790069441714
PIM 1548904828424
Aansluitingen
Netwerkaansluiting Nee
Algemeen
Buitenshuis te gebruiken Nee
IP-camera Nee
Audio
Ingebouwde speaker Ja
Bediening
Bediening via app Ja
Beeldopname
Maximale videoresolutie 1280 x 720
Camera
Dag- & nachtfunctionaliteit Optioneel
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1), Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3), Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4)
Fysieke kenmerken
Breedte 8.8 cm
Diepte 8.8 cm
Gewicht 340 g
Hoogte 8.8 cm
Kleur Wit, Zwart
Gebruiksgemak
Ingebouwde microfoon Ja
Opslag
Geheugenkaartlezer Ja
Type geheugenkaart Micro SD