Menu
Your Cart

DR8536GX0

DR8536GX0
DR8536GX0
  • Merk Beko
  • Model DR8536GX0
€ 799,99
Excl. BTW: € 661,15

WARMTEPOMPWASDROGER Hybryde DR8536GX0

RapiDry™
Innovatieve verwarming, supersnel drogen
Soms betekent de perfecte outfit dat je nog snel wat kleding moet drogen. Met RapiDry™ kun je een sneldroogprogramma draaien als je weinig tijd hebt. En je kunt ook nog een energiezuinig programma kiezen, dus kijk wat er in je planning past en kies het meest geschikte programma.

ProSmart™-invertermotor
Uiterst efficiënt, duurzaam en stil
Maak je je zorgen over je energierekening of kijk je bij elke wasdrogerbeurt met een angstig oog naar de energiemeter? Niet nodig. Dankzij het borstelloze motorontwerp is ProSmart™ energiezuinig, stiller en duurzamer. Zo haal je alles uit je wasdroger, zonder aanslag op je maandbudget of je gemoedsrust.

Woolmark® kledingverzorgingsprogramma
Speciaal programma voor machinewasbare wollen kleding
Wollen kleding aan de lucht laten drogen is uit de tijd. Het kledingverzorgingsprogramma Woolmark® regelt de trommelbewegingen om je machinewasbare wollen kleren te drogen met de zorg die ze verdienen. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je favoriete wollen trui krimpt of beschadigd raakt.

EcoGentle™
Perfect drogen zonder uitlopende kleuren
Je bent gek op kleurrijke kleding, maar je garderobe is veranderd in vage pastelkleuren. Wat is er gebeurd? Aha, de wasdroger. Nu is er EcoGentle™-technologie, waardoor kleding de oorspronkelijke kleur behoudt dankzij de innovatieve droogtechnologie. Een standaard condensdroger werkt samen met een airconditioningsysteem, waardoor kleding behoedzamer wordt gedroogd. Bovendien is de droger energiezuiniger.

AquaWave®
Golvende trommelbeweging voor zorgvuldige behandeling
Drogen kan een nadelig effect hebben op je kleding. Maar het AquaWave®-systeem met de deur van gebogen glas en de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel een golvende beweging laten maken, behandelt kleding voorzichtiger en droogt beter. Als iemand binnenkort een complimentje maakt over je kleding en jij zegt: “Wat, dit oude ding?” dan meen je dat misschien ook echt.

Stil programma
Minder geluid, ongestoord slapen
De droger laten draaien terwijl de baby slaapt, is geen goed idee. De baby wordt wakker of de was wordt niet gedroogd. Tenminste, dat was zo. Met het stille programma kunnen jij en je gezin rustig slapen terwijl de droger fluisterstil draait.

Product
EAN 8690842249969
PIM 1557319549404
Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type droogkast Warmtepomp
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 66 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 176 kWh
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 1850 W
Breedte 59.5 cm
Diepte 65.4 cm
Gewicht 51 kg
Glazen deur Ja
Hoogte 84.6 cm
Kleur Wit
Trommel Aquawave
Garantie
Extra garantie Ja
Gebruiksgemak
Aanduiding ledigen condenswater Ja
Aanduiding resttijd Ja
Uitgestelde start Ja
Programma's
Aantal droogprogramma's 16
Veiligheid
Kinderbeveiliging Ja
Tags: DR8536GX0 Premium Line Beko Droogkast