Allergy Friendly Certificaat


Dyson-stofzuigers zijn gecertificeerd als asthma & allergy friendly™. De microbiologen van Dyson werken nauw samen met Dysons ingenieurs om ervoor te zorgen dat onze machines steeds meer allergenen verwijderen.

En met resultaat: Dyson beschikt over het grootste assortiment aan asthma & allergy friendly™ gecertificeerde technologieën. Deze zijn door Allergy Standards Limited goedgekeurd voor mensen met allergieën.
 
 

Ontdek het gamma:


Luchtreinigers

Dyson luchtreinigers controleren en reinigen de lucht automatisch. Ze verwijderen deeltjes van slechts 0,1 micrometer. Het filter in de Dyson luchtreinigers bevat een laag actieve koolstofkorrels die helpt luchtjes en schadelijke giftige stoffen vangen. De luchtreinigers zijn makkelijk op afstand te bedienen met de Dyson app en gaan automatisch aan wanneer nodig.

De Dyson Pure Cool Link luchtreiniger is ook een ventilator die zorgt voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden. De Dyson Pure Hot+Cool Link luchtreiniger verwamt én verkoelt zodat u hem het hele jaar door kunt gebruiken. 
 


Snoerloze stofzuigers

Regelmatig schoonmaken helpt allergenen overal in huis te verwijderen. De snoerloze stofzuigers van Dyson worden aangedreven door de Dyson digitale motor. Ze hebben een hoge zuigkracht en reinigen erbovenop, eronder en ertussenin. De snoerloze stofzuigers kunnen snel en eenvoudig worden omgezet van steelstofzuiger in een kruimelzuiger. Zo kunt u makkelijk de trap of bekleding schoonmaken.

De Dyson V8 snoerloze stofzuiger genereert een hogere zuigkracht dan alle andere snoerloze steelstofzuigers. 
 Sledestofzuigers


Dyson stofzuigers gebruiken een gepatenteerde cycloontechnologie om microscopisch kleine allergenen en bacteriën te verwijderen. Het vangt het microscopisch stof op waardoor andere stofzuigers verstopt raken.

De Dyson Cinetic Big Ball stofzuigers verliezen geen zuigkracht. Het is dus niet nodig om vuile filters te wassen of te vervangen. Vastzittend stof en vuil wordt gemakkelijk uit de bak geduwd tijdens het legen van de bak. Hierdoor hoeft het vuil niet aangeraakt te worden. De Dyson Cinetic Big Ball stofzuiger stoot een schonere lucht uit dan de lucht die u inademt.
 
 

Allergenen & huisstof: ze zitten overal

We ademen wel 20.000 keer per dag. Hierbij kunnen microscopisch kleine allergenen die we inademen leiden tot hoesten, niezen, jeuk, enz. Hier kunnen ze zich verbergen:

 • Pollen en andere allergenen die via de luchtwegen binnenkomen, bevinden zich weliswaar aanvankelijk in de lucht, maar worden in huizen op de vloer en onder meubels aangetroffen
 • Katten, honden en andere huisdieren kunnen deze microscopische materialen door het hele huis verspreiden.
 • Menselijke huidcellen, uitwerpselen van huisstofmijten, pollen, schimmels, vezels, bacteriën, plantendeeltjes, insecten en chemische stoffen. Ze zijn allemaal te vinden in huisstof.
 • Deze microscopische deeltjes bevatten eiwitten die astma-aanvallen en allergische reacties kunnen veroorzaken. En omdat ze zo klein en zo licht zijn, komen ze gemakkelijk in de lucht terecht, waardoor de kans dat we ze inademen nog groter wordt
 • Sommige huishoudelijke luchtverfrissers kunnen vluchtige organische stoffen bevatten die samen met de geur vrijkomen wanneer u de verstuiver gebruikt.
 • Sporen van schimmels zijn hardnekkig. Daardoor vertonen mensen die allergisch zijn, het hele jaar door symptomen. Maar die symptomen worden meestal ernstiger in het najaar, als het nat en zacht weer is en gewassen worden geoogst.
 • Bronnen zoals boompollen, deeltjes en uitlaatgassen van voertuigen kunnen het huis binnendringen en daar achterblijven. De lucht in het gemiddelde huis kan wel tot 5 keer zo vervuild zijn als de buitenlucht.
 • Daarnaast is huisstof de belangrijkste veroorzaker van allergische reacties in huis. Menselijke huidcellen, uitwerpselen van huisstofmijten, pollen, schimmels, vezels, bacteriën, plantendeeltjes, insecten en chemische stoffen. Ze zijn allemaal te vinden in huisstof. Sommige zijn maar 0,5 micrometer groot - tot 200 keer kleiner dan de diameter van een menselijke haar.
 •  
  Naar boven