Op zoek naar Electrowinkels in Anderlecht? Bij selexion.be vindt u alle Electrowinkels terug in de gemeente Brussel. Dankzij ons netwerk van meer dan 150 winkels verspreid over België kunt u zeker wel een gespecialiseerde winkel vinden in uw buurt.

banner_winkelpagina_nl.png

Vind Electrowinkels in de buurt van Anderlecht?

Electrowinkels in Anderlecht.

U woont in de buurt van Anderlecht en wilt een overzicht van alle Electrowinkels? Hieronder vindt u alle Electrowinkels in Anderlecht op één pagina!

Onze Selexion winkels in Anderlecht kunnen u niet alleen te woord staan in uw plaatselijk dialect (Anderlechts), zij kennen ook Anderlecht uit hun broekzak of u nu in de Veeweide, Dapperheid, Park Peterbos, Het Rad, Kuregem, Linden, Scheut, Klein Eiland, Goede Lucht (Bon Air) en het tot de Vlaamse rand gerekende Neerpede of in een andere Anderlechtse buurt woont. Dit kan handig zijn wanneer u de goederen thuis wilt laten leveren of wat bij een defect?
Om alle 115.000 inwoners te bedienen zijn er maar liefst 3 Selexion vakmannen in de regio Anderlecht verspreid op een oppervlakte van 17,74 km². Zo is er zeker een vakman in Anderlecht die u snel te woord kan staan als Anderlechtenaar en altijd dichtbij is, ook wanneer u advies wenst na uw aankoop online in onze webshop!
Hieronder vindt u een overzicht van alle Selexion winkels in de buurt van de regio met postcode 1070.

  • GRATIS VERZENDING EN RETOUR
    Gratis verzending vanaf €20 & gratis retour van al uw bestellingen in België.
  • OPHALEN & RETOUR IN EEN WINKEL
    Haal uw bestelling op of breng uw artikel retour bij de Selexion winkel in uw buurt.
  • KLANTENDIENST
    Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot zaterdag van 9u tot 18u.
Naar boven