Op zoek naar Electrowinkels in Brussel-stad? Bij selexion.be vindt u alle Electrowinkels terug in de gemeente Brussel. Dankzij ons netwerk van meer dan 150 winkels verspreid over België kunt u zeker wel een gespecialiseerde winkel vinden in uw buurt.

banner_winkelpagina_nl.png

Vind Electrowinkels in de buurt van Brussel-stad?

Electrowinkels in Brussel-stad.

U woont in de buurt van Brussel-stad en wilt een overzicht van alle Electrowinkels? Hieronder vindt u alle Electrowinkels in Brussel-stad op één pagina!

Onze Selexion winkels in Brussel kunnen u niet alleen te woord staan in uw plaatselijk dialect (Brussels), zij kennen ook Brussel uit hun broekzak of u nu in de de volkse Marollen, Koninklijke Museumwijk, Dansaertwijk, Louisawijk, Afrikaanse wijkje Matongé en de Europese wijk of in een andere Brusselse buurt woont. Dit kan handig zijn wanneer u de goederen thuis wilt laten leveren of wat bij een defect?
Om alle 180.000 inwoners te bedienen zijn er maar liefst 29 Selexion vakmannen in de regio Brussel verspreid op een oppervlakte van 32,61 km². Zo is er zeker een vakman in Brussel die u snel te woord kan staan als Brusselaar en altijd dichtbij is, ook wanneer u advies wenst na uw aankoop online in onze webshop!
Hieronder vindt u een overzicht van alle Selexion winkels in de buurt van de regio met postcode 1000.

  • GRATIS VERZENDING EN RETOUR
    Gratis verzending vanaf €20 & gratis retour van al uw bestellingen in België.
  • OPHALEN & RETOUR IN EEN WINKEL
    Haal uw bestelling op of breng uw artikel retour bij de Selexion winkel in uw buurt.
  • KLANTENDIENST
    Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot zaterdag van 9u tot 18u.
Naar boven