Bent u op zoek naar een nieuw epileerapparaat voor het verwijderen van ongewenst gezichts- en lichaamshaar? Bij Selexion vindt u een ruim assortiment aan ontharingsapparaten zoals epileerapparaten, ladyshaves en ook pulslichtepilatoren.

Onze vakmensen kunnen u gericht advies geven en helpen u graag bij het vinden van een epileerapparaat dat het beste aansluit bij uw wensen en budget.

 
 

Hoe het juiste epileerapparaat kiezen?

Bij Selexion kunt u kiezen uit meer dan 50 verschillende epileerapparaten. U vindt het epileerapparaat dat het best bij u past op onze website op basis van filters voor type, technologie, type voeding, merk, prijs en andere specificaties. Met onze handige vergelijkingsfunctie kunt u tot 6 verschillende epileerapparaten online vergelijken.

Om het kiezen van het juiste epileerapparaat makkelijker voor u te maken, hebben we alvast enkele handige aandachtspunten voor u op een rijtje gezet.

 • Toepassing: wilt u epileren, scheren of beide? Wanneer uw huid te gevoelig is of als u snel een stukje wilt bijwerken maar de haartjes te kort zijn, kan een epileerapparaat met scheerfunctie de uitkomst bieden. Modellen met een scheerfunctie worden bovendien vaak geleverd met een extra trimmer, waarmee u eenvoudig zelfs de kleinste haartjes verwijdert.
 • Lichaamszone(s): wat wilt u epileren? Epileerapparaten zijn doorgaans voorzien van een breed epileerhoofd. Hiermee kunt u eenvoudig en snel grote oppervlakken zoals armen en benen epileren. Voor de gevoeligere gebieden zoals de oksels of bikinilijn zijn er modellen met een smalle opzetkop of een extra precisie-epileerhoofd. Wilt u juist uw ongewenste gezichtshaar aanpakken? Dan is het aan te raden om voor een epileerapparaat met speciaal daarvoor bedoelde hulp- en opzetstukken te kiezen.
 • Autonomie en stroomvoorziening: hoe lang epileert u zich? Als u graag uitgebreid de tijd neemt voor een epilatiebeurt is een epileerapparaat dat langere tijd autonoom kan blijven werken en snel oplaadt de beste oplossing. Komt u nog tijd te kort? Kies dan voor een epileerapparaat dat zowel met als zonder snoer te gebruiken is.
 • Nat of droog epileren: hoe en waar wilt u epileren? Wie zich graag onder de douche of in bed epileert, kiest het beste voor een wet & dry epileerapparaat dat volledig afwasbaar en waterdicht is.
 • Duur van het resultaat: wilt u nóg langer genieten van een glad resultaat? Kies dan voor semi-definitief ontharen door middel van een pulslichtepilator. Dit type epileerapparaat is uitgerust met speciale ipl-technologie (intense pulsed light), waarbij zachte lichtpulsen op de haartjes worden toegepast. Zo kunt u tot wel 8 weken lang genieten van een zijdezachte huid.

 • Heeft u toch nog een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw Selexion vakman of stap een binnen bij een Selexion winkel in uw buurt.

   
   

  Epileerapparaat prijzen vergelijken

  De prijs die u uiteindelijk betaalt voor een epileerapparaat is een combinatie van verschillende factoren: het merk, model, functies, enz. Op onze website vindt u alle prijzen van onze epileerapparaten terug. U kan bovendien eenvoudig alle epileerapparaten vergelijken en het goedkoopste epileerapparaat kiezen op basis van productkenmerken die u belangrijk vindt.

   
   

  Epileerapparaten per merk

  Bent u nieuwsgierig geworden naar epileerapparaten? Of is uw oude epileerapparaat aan vervanging toe? Bij selexion vindt een ruim aanbod aan epileerapparaten van verschillende merken. Zo kunt u bij ons natuurlijk epileerapparaten vinden van Braun en Philips, maar ook van Babyliss, Calor en Medisana.

   
   

  Vaak gestelde vragen

  Uw epileerapparaat gaat langer mee als u er op de juiste manier zorg voor draagt. Voor het gladste epileerresultaat reinigt u het epileerapparaat na elk gebruik volgens de instructies in de gebruikershandleiding.

  Enkele tips:

 • Let er bij het reinigen op dat het apparaat is uitgeschakeld en dat de eventuele stekker niet in het stopcontact zit.
 • Gebruik voor het reinigen uw handen, een borsteltje, een doekje en/of water (indien mogelijk). Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen wordt ten strengste afgeraden voor het reinigen van epileerapparaat.
 • Laat bij het schoonmaken van losse onderdelen, zoals het epileerhoofd of scheerhoofd, de onderdelen goed drogen voordat u het epileerapparaat terug in elkaar zet. U kunt het meeste vocht verwijderen door de onderdelen goed te schudden en daarna met een theedoek af te drogen
 • Stel de adapter of het docking station nooit bloot aan water
 •  
  Naar boven