Menu
Your Cart

FAB32LCR3

FAB32LCR3
FAB32LCR3
FAB32LCR3
FAB32LCR3
FAB32LCR3
FAB32LCR3
FAB32LCR3
  • Merk Smeg
  • Model FAB32LCR3
€ 1.799,99
Excl. BTW: € 1.487,60

De Smeg FAB32LCR3 is een linksdraaiende koel/vriescombinatie uitgevoerd in de kleur crème en voorzien van het kenmerkende retro jaren'50 design. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse A+++ label en beschikt over een No-Frost vriesgedeelte welke nooit meer ontdooit hoeft te worden. Het vriesgedeelte (inhoud 97 liter) heeft 3 compartimenten waaronder 2 lades en een klep. 

Koelgedeelte
Deze 197 cm. hoge koelkast beschikt verder over een netto inhoud van 234 liter waaronder een speciale 0 graden zone met een inhoud van 30 liter. Deze lade is elektronisch geregeld en biedt optimale omstandigheden om levensmiddelen veel langer te bewaren. Het interieur van het koelgedeelte is verder voorzien van leggers van veiligheidsglas, afgewerkt met een chromen strip. Deze leggers zijn in hoogte verstelbaar waarmee de koelkast naar wens kan worden ingedeeld. Praktisch verder is het chromen flessenrek en de degelijke vakken in de binnendeur. 

Het koelgedeelte is verder uitgevoerd met heldere en zuinige LED verlichting. De ventilator bovenin het koelgedeelte zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur. 

Koelgedeelte:
De FAB32RBL3 is verder uitgevoerd met een 234 liter groot koelgedeelte welke voorzien is van 3 in hoogte verstelbare leggers (van veiligheidsglas); degelijke ruime vakken in de binnendeur en een chromen flessenhouder / wijnrek. Praktisch verder is de aparte 0 graden zone onderin het koelgedeelte met een inhoud van 30 liter. In deze zone kunnen levensmiddelen langer bewaard worden. De koelkast beschikt verder over heldere en zuinige LED verlichting en is voorzien van een ventilator bovenin het koelgedeelte. Deze ventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur. 

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden. 

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal. 

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.

Multi-flow systeem
De gehele FAB32 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin. 

Het Multi-flow systeem in de FAB32 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.

 

Product
EAN8017709262365
PIM1540204953960
Algemeen
Totale netto inhoud 330 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte Ja
Bediening
Bediening op afstand Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding Nee
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60,1 cm
Diepte 76,8 cm
Extern display Nee
Hoogte 196,8 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Creme
Omkeerbare deur Nee
Koelen
Netto inhoud koelkast 234 Liter
Super koelen Nee
Vershoudzone of -lade Ja
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Nee
Waterdispenser Nee
Wijngedeelte Nee
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Nee
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 97 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Nee